Menü

A tavalyi évhez hasonlóan 2013-ban is együtt állít ki a Villányi Borász Közösség a VinCE Budapest 2013 rendezvényen, 2013.03.08-10. között a Royal Corinthia Hotel Budapest (Erzsébet körút 43-49.) épületében.

A „Villány, természetesen!” összefoglaló név alatt az alábbi 13 villányi pincészet lesz egy helyen:
Bock-, Csányi-, Gere Attila-, Gere Tamás és Zsolt-, Günzer Tamás-, Heumann-, Janus-, Kiss Gábor-, Malatinszky-, Polgár-, Tiffán Ede és Zsolt-, Vinatus-, Vylyan Pincészetek.

A „Villány Prémium Terroirjai Workshop”-on

12 borász 12 prémium borán keresztül mutatja be a termőhelyet, a Villányi borvidéket. Bock József a 2009-es évjáratú Bock Cuvée-t kóstoltatja majd a workshop résztvevőivel. A kóstoló különlegessége, hogy a bor még nincs kereskedelmi forgalomban.

Bock József vallomása a Bock Cuvée-ről

„A Bock Cuvée a pince zászlós bora, mely egy bordeaux-i típusú házasítás: Cabernet Sauvignon (60%), Cabernet Franc (30%) és Merlot (10%). 1991 óta készítem, a legjobb dűlők és hordók válogatásaként. Születése óta legtöbb évjárat aranyérmes, champion díjas lett különböző nemzetközi borversenyeken. Íze és zamata mindig a saját szájízemet tükrözi. Élvezem benne a Cabernet Sauvignon markánsságát, a Cabernet Franc kerek és vastag tanninjait, a Merlot finomságát.”

Standunknál

a következő öt bort kóstolhatja majd a nagyközönség:

Kattintson a részletekért a villányi megjelenésről és a a VinCE 2013-ról.

megosztás Ossza meg barátaival, ismerőseivel: