Hírek

Legfrissebb híreinkért megéri követni minket: iratkozzon fel Facebook oldalunkra is!

 • Spar Extra Ajánlatban a Bock Kékszőlőmag Termékek

  2020. május 22.Május 21-27. között kedvezményesen juthat hozzá szőlőmag termékeinkhez a Spar Extra Ajánlatában résztvevő üzletekben országszerte! A jelen pandémiás helyzetben fontos, hogy szervezetünk immunrendszere minél ellenállóbb legyen. A Bock Kékszőlőmag és -bogyóhéj mikroőrlemény és tabletta, magas polifenol tartalmának köszönhetően, természetes immunerősítő hatással bír, illetve segít a normál vérnyomás, az erek normál állapotának és működésének fenntartásában. Antioxidáns […] Bővebben a hírről»
 • #borozzotthon - ÉLŐBEN Bock Józseffel

  2020. április 27.Bock József születésnapjának előestéjén, 2020. május 6-án 18:00-kor élőben jelentkezünk a Bock Hotel Ermitage YouTube csatornáján. Izsák Norbi (újságíró, coach) kérdezi majd Józsi bácsit a jelenről és a jövőről, de visszatekintenek majd kicsit a múltba is, természetesen néhány érdekes tétel kíséretében. Ha szeretnének felkészülten a képernyő elé ülni és Bock Józseffel együtt megízlelni a megkóstolandó […] Bővebben a hírről»
 • Segítsünk egymásnak!

  2020. április 22.Segítsünk egymásnak, ahol csak tudunk! A jelenleg kialakult szörnyű helyzetben mind világszinten, mind országos szinten szükség van a társadalmi összefogásra, sőt fontos, hogy lokalitásunkat tekintve ott segítsünk egymásnak, ahol tudunk lehetőségeinkhez mérten. A Bock Borászat több, mint 1500 palack 2015-ös évjáratú  PortaGéza  Selection vörösbort adományozott Húsvét ünnepe előtt a PTE Koronavírus Ellátó Központ dolgozóinak. Ezen […] Bővebben a hírről»
 • A Bock Borászat nyolcmillió forint értékű adománnyal segíti az idősotthonok lakóit

  2020. április 14.Az Ökumenikus Segélyszervezettel együttműködve a Bock Borászat közel ötezer darab Bock Kékszőlőmag Mikroőrleményt és Tablettát juttat el a koronavírus-járványban legjobban veszélyeztetett időseket gondozó szociális intézményeknek. Már húsvét előtt megkezdődött a nyolcmillió forint értékű adomány átadása az Ökumenikus Segélyszervezet közreműködésével, amelynek segítségével a Bock Borászat az idősotthonokat szeretné segíteni a koronavírus elleni védekezésben.   Bock József, […] Bővebben a hírről»
 • Koronavírus-hatás

  2020. április 8.Idén vendéglátós kollégáink is segítik a Bock szőlőterületek gondozását. Mindannyian tudjuk, hogy milyen helyzetbe került jelenleg a világ. A koronavírus hatására Magyarországon immár több 10 ezer ember vesztette el a munkáját, első sorban a vendéglátásban, hiszen óvatosságból a legtöbb vendéglátó hely, étterem, szálloda átmenetileg bezárt. Két hete a Bock Hotel Ermitage és Óbor Étterem is […] Bővebben a hírről»
 • Bock borok - közelebb, mint gondolnád!

  2020. április 7.Bár Villányban még egy ideig nem találkozhatunk, de a Bock most is gondoskodik arról, hogy borai társaságában élvezetesebb legyen az otthonlét. A Bock borokat bármikor megtalálhatja az Auchan, a CBA, az Interspar, a Metro, a Tesco üzleteiben, valamint a Bortársaság és a Borháló vinotékáiban. A teljes kínálatot és a különleges csomagajánlatokat pedig keresse a webshop.bock.hu-n […] Bővebben a hírről»
 • Koccintson velünk otthon!

  2020. április 1.A Bock termékek egész évben elérhetőek országszerte a legnagyobbtól a legkisebb élelmiszerboltokig, a vinotékákban és természetesen a webshop.bock.hu-n, akár ingyen házhoz szállítással. A vendéglátó helyek bezárásával még nem kell lemondania kedvenceinek kóstolásáról. Borozzon otthon kedvesével, családtagjaival. Ha bort választ az üzletek polcairól, válasszon a minőségi magyar borok közül, hogy ezzel is támogassa a magyar borászatok […] Bővebben a hírről»
 • Két aranyérem a 25. Berliner Wein Trophy-n!

  2020. március 23.Az idei évben 25. alkalommal rendezték meg a Berliner Wine Trophy megmérettetést, ahol pincészetünk két bora is szép sikert ért el. A 2004-es bemutatkozása óta Németország egyik legnagyobb volumenű és legfontosabb nemzetközi borkóstolójává vált az esemény. Február 20 és 23 között több, mint 40 ország borai mérettettek meg Berlinben, ahol a nemzetközi zsűri közel 7000 […] Bővebben a hírről»
 • Ideiglenesen bezárja kapuit a Bock Hotel Ermitage és Óbor Étterem

  2020. március 19.Kedves Vendégeink és Barátaink! A jelenleg kialakult helyzetre való tekintettel úgy döntöttünk, hogy a Bock Hotel Ermitage és Bock Óbor Étterem március 22-től határozatlan időre felfüggeszti működését. Sokat gondolkodtunk az elmúlt napokban és vendégeink, kollegáink védelmében meg kellett hoznunk ezen döntést. Mindenkit arra buzdítunk, hogy aki teheti maradjon otthon, nincs az egészségnél fontosabb dolog. Vigyázzunk […] Bővebben a hírről»
 • Aranyeső a Villányi Borversenyen

  2020. március 18.Az idén is szép sikereket értek el a Villányi Borversenyen a boraink. A Villány Hegyközség 2020. március 11-én megrendezett borversenyén boraink szép helyezést értek el. Az első super prémium borunk, a 2015-ös Villányi Franc Fekete-hegy Selection díja csillog a legszebben, hiszen a bíráló bizottság nagy aranyérem minősítésben részesítette. A nagy aranyérem mellett további 6 aranyéremmel […] Bővebben a hírről»
 • Black Friday 2019

  2019. november 21.November 29-én Black Friday akciók várják a hotel.bock.hu-n és a webshop.bock.hu-n! Az  idei esztendőben mi is különleges akciókkal és ajánlatokkal készülünk november negyedik péntekjére (2019. 11. 29.) azaz a „Black Friday-re”. A fekete pénteken kedvezményesen lehet majd ajándékutalványokat és csomagajánlatokat vásárolni a Bock Hotel Ermitage-ba, valamint több különleges borcsomaggal, kedvezménnyel is készülünk a webshop.bock.hu-n.  Tehát […] Bővebben a hírről»
 • Lezárult a Nosalty-n a kékszőlőmagos receptverseny

  2019. november 7.Szuper kékszőlőmagos receptek születtek a „Minden ízében egészség!” receptversenyen.  „Minden ízében egészség!” címen hirdetett receptversenyt a nosalty.hu október hónapban. A megmérettetésre több, mint  20 recept érkezett. A kékszőlőmag termékek felhasználásával készült receptek közül a Nosalty szerkesztői választották ki a legjobb 3 ételt. A dobogó legfelső fokát a szőlős-mazsolás pizza receptje érdemelte ki, a második díjat […] Bővebben a hírről»
 • Év hotele díj: Szavazzon Ön is a Bock Hotel Ermitage-ra!

  2019. november 5.Szavazzon a Bock Hotel Ermitage****-ra és nyerjen egy 3 napos kikapcsolódást hotelünkbe 2019. november 03. és 10. között kérjük szavazzon a Bock Hotel Ermitage****-ra  Az Év Hotele oldalán a Dél-Dunántúl régió első körében versenyző szálláshelyei között. Szavazatával beleszólhat a versenybe és eldöntheti, hogy melyik hotel kapjon több szavazatot. Amennyiben ránk adja le szavazatát nyerhet egy […] Bővebben a hírről»
 • Zártkörű rendezvény az Óbor Étteremben

  2019. október 11.Szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy 2019. 10. 12-én (szombaton) a Bock Óbor Étterem zártkörű rendezvény miatt zárva tart. Amennyiben előzetesen történt asztalfoglalás, azzal kapcsolatban borkóstoló termünkben tudnak érdeklődni. Megértésüket köszönjük! Bővebben a hírről»
 • Őszi fesztiválok a Bock Pincével

  2019. szeptember 17.Keresse fel a Bock Pince standját az őszi fesztiválokon, hogy megkóstolhassa legújabb évjáratainkat! Az ősszel többek között   Budapesten, Pécsett  és Villányban is találkozhatnak  velünk. A rendezvényeken több friss, új évjáratú fehér-, rosé- és vörösborunkat is megkóstolhatják. Mindenkit szeretettel várunk a Bock Pince standjainál! Itt találkozhatnak velünk: Pécsi Napok, Pécs, szeptember 26-29. Vilányi Prémium Bormustra, Pécs, szeptember 28.  […] Bővebben a hírről»
 • A szőlő legértékesebb része: a szőlőmag

  2019. szeptember 17.“Nemcsak a szőlő termését, hanem a magját is nagyon egészséges elfogyasztani, hiszen antioxidánsokban, polifenolokban és sok más bioaktív komponensben is rendkívül gazdag.” Olvassa el hazipatika.com cikkét amiből megtudhatja, hogy a kékszőlőmagban milyen jótékony anyagok találhatóak, valamint hogy ezek milyen pozitív hatással  bírnak az emberi szervezetre. A cikket itt lehet elérni >> Bővebben a hírről»
 • Lapozzon bele a legújabb Bock Magazinba!

  2019. július 24.Főbb témáink: GUNDEL TAKÁCS GÁBOR: „Hamar megérzem, ha néhány napig nem sportolok” A CAPELLÁNÁL NINCS APELLÁTA! Idén ünnepli 20. „születésnapját” a Capella BOR ÉS ÉGHAJLATVÁLTOZÁS Bock József és Kozma Pál professzor a rezisztens fajtákról Érdekelik a részletek? Lapozzon bele online! Bővebben a hírről»
 • Augusztusi fesztiválok a Bock Pincével

  2019. július 24.Keresse fel a Bock Pince standját az augusztusi fesztiválokon, hogy megkóstolhassa legújabb évjáratainkat! Augusztusban többek között  a Hévízi Borünnepen, a Savaria Karneválon és a Győri Bornapokon is találkozhatnak a velünk. A rendezvényeken több friss, új évjáratú fehér-, rosé- és vörösborunkat is megkóstolhatják. Mindenkit szeretettel várunk a Bock Pince standjainál! Itt találkozhatnak velünk: Hévízi Borünnep, Hévíz, augusztus 16-20.  […] Bővebben a hírről»
 • Élelmiszeripari komplex beruházás a Bock Borászat Kft. villányi telephelyén

  2019. június 28.Elindult a “BOCK BORÁSZAT” Kft. élelmiszeripari fejlesztése, melynek keretében a vállalkozás szőlőborainak minőségi fejlesztése és kínálatának szélesítése valósul meg. A “BOCK BORÁSZAT” Kft. a Széchenyi 2020 Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretében támogatásban részesült, „Élelmiszeripari komplex beruházás a “BOCK BORÁSZAT” Kft. villányi telephelyén” című GINOP-1.2.6-8-3-4-16-2017-00042 azonosítószámú projekt keretében az alaptevékenységét adó bortermelési és palackozási tevékenységét […] Bővebben a hírről»
 • A Bock Rosé Cuvée lett a legjobb Rozébor!

  2019. június 26.Bock érmek és különdíj az Országos Borversenyen. Május 21. és 22. között Kecskeméten rendezték meg a 40. Országos Borversenyt. A megmérettetésen 262 borászat 908 tétele küzdött meg a minél fényesebb érmekért. A borokat egy 60 fős hazai és nemzetközi bírálókból álló testület minősítette. A bírálat az idei megmérettetésen is hat kategóriában zajlott (fehérbor, vörösbor, rozébor, […] Bővebben a hírről»
 • Akciós Bock Kékszőlőmag termékek a Müller Szombaton

  2019. június 14.A Bock Kékszőlőmag termékek elérhetőek immár a Müller 14 frekventált üzletében országszerte. Ráadásul 2019.06.15-én, a Müller Szombat alkalmából 15% kedvezménnyel is hozzájuthatnak a Bock Kékszőlőmag Mikroőrleményhez, Bock Kékszőlőmag és -bogyóhéj Tablettához és Bock Kékszőlőmag Olajhoz is a lent felsorolt Müllerekben. A glutén- és laktózmentes, illetve vegán étrendekbe is beilleszthető Bock Kékszőlőmag Mikroőrlemény a konyhában is […] Bővebben a hírről»
 • Júniusi fesztiválok a Bock Pincével

  2019. június 12.Keresse fel a Bock Pince standját a júniusi fesztiválokon, hogy megkóstolhassa legújabb évjáratainkat! Júniusban  többek között a Vingardium borligeten, a Pannon TOP25 kóstoló fesztiválon és a Szolnoki Tiszavirág fesztiválon  is találkozhatnak a Bock Pince standjával. A rendezvényeken több friss, új évjáratú Fehér-, Rosé- és Vörösborunkat is megkóstolhatják. Mindenkit szeretettel várunk a Bock Pince standjainál! Itt találkozhatnak velünk: Vingardium borliget, Budapest, június 14-15. […] Bővebben a hírről»
 • Raktárost és anyagmozgatót keress a Bock Borászat Kft.

  2019. június 6.A Bock Borászat bővülő csapatába vár raktáros és anyagmozgató pozícióba új kollégát! Amennyiben szeretnél jó munkakörnyezetben, egy országosan elismert borászatban dolgozni, van gyakorlatod a készárú- és csomagolóanyag raktározásban, anyagmozgatásban, targonca vezetésben, valamint szeretnél egy kiemelten jó hangulatú közösség tagja lenni, jelentkezz raktáros és anyagmozgatónak a Bock Borászat csapatába. ELVÁRÁSOK Középfokú iskolai végzettség, Jó problémamegoldó képesség, […] Bővebben a hírről»
 • Bock&Roll Rosé a Pannon TOP25-ben

  2019. május 22.Egy év kihagyás után újra megrendezésre került a Pannon TOP25 borverseny. Idén 45 borászat 140 tétele mérettette meg magát, hogy bekerülhessen a Pannon borrégió válogatottjába. Nagy örömünkre az idén debütáló Bock&Roll Rosé 2018 elnyerte a borászokból és borszakírókból álló 17 fős zsűri tetszését és bekerült a TOP25-be.  A 25 kiemelt bort Önnek is lehetősége lesz megkóstolni a […] Bővebben a hírről»
 • Borász szakembert keres a Bock Borászat Kft.

  2019. május 21.A Bock Borászat Kft. pincemunkában jártas borász szakembert keres! A Bock Borászat Kft. szakirányú végzettséggel rendelkező borászt keres elsősorban pincemunkák elvégzésére. A munkakör betöltésénél előnyt jelent, ha a pályázó rendelkezik borászatban szerzett több éves munka tapasztalattal. A fényképpel ellátott önéletrajzokat az allas@bock.hu e-mail címre várjuk 2019.05.31-ig. Bővebben a hírről»
 • Szőlészeti csoportvezetőt keres a Bock Pince Kft.

  2019. május 15.A Bock Pince Kft. szőlészeti munkák felügyelésére, szervezésére, irányítására szőlészeti csoportvezetőt keres. Azon munkakeresők jelentkezését várjuk, akik: – Szőlészeti munkákban több éves gyakorlatra tettek szert és magabiztos tudással rendelkeznek a szőlészeti munkafolyamatokkal kapcsolatban. – Határozottak és magabiztosak. – Legalább szőlészeti technikusi vagy magasabb szakirányú végzettséggel rendelkezik. – Előnyt jelent a hasonló munkakörben szerzett vezetői tapasztalat. […] Bővebben a hírről»
 • Májusi és júniusi fesztiválok a Bock Pincével

  2019. május 7.Keresse fel a Bock Pince standját a májusi és júniusi fesztiválokon, hogy megkóstolhassa legújabb évjáratainkat! Májusban és júniusban  többek között a Szegedi borfesztiválon, a Monori Borvidékek hétvégéjén és a Szolnoki Tiszavirág fesztiválon  is találkozhatnak a Bock Pince standjával. A rendezvényeken több friss, új évjáratú Fehér-, Rosé- és Vörösborunkat is megkóstolhatják. Mindenkit szeretettel várunk a Bock Pince standjainál! Itt találkozhatnak velünk: Szegedi […] Bővebben a hírről»
 • Aranyérem az MTA bora versenyen

  2019. május 7.Bock siker a Magyar Tudományos Akadémia 2019-es borversenyén. Az idén 10. alkalommal rendezték meg MTA Bora megmérettetést, ahol 14 magyarországi borvidék 48 pincészetének 142 bora versengett a minél fényesebb érmekért. A 2015-ös Bock Merlot Special Reserve a felső kategóriás vörösborok között szállt versenybe.   Nagy örömünkre a merlot válogatás a zsűri tetszését is elnyerte, így […] Bővebben a hírről»
 • Két Bock aranyérem a VinAgorán

  2019. április 25.Bock boraink szépen szerepeltek a 20. alkalommal megrendezett VinAgora Nemzetközi Borversenyen. A 20. VinAgora borversenyre rekordszámú tétel érkezett. Összesen 643 bort neveztek, amelyeket egy 50 fős nemzetközi zsűri bírált el. A versenyen 17 ország borai mérettették meg magukat. 68 magyar bor nyert el aranyérmet, köztük két borunk is, a Bock Capella 2009 (hamarosan kapható) és Bock Merlot Special Reserve […] Bővebben a hírről»
 • A Bock borok hozták el a legtöbb Nagy Aranyat a Villányi borversenyről

  2019. április 4.51. alkalommal került megtrendezésre a Villányi borverseny, ahol fantasztikusan szerepeltek a Bock borok. Április 3-án rendezték meg a Villányi borversenyt, amelyen a közel 300 tétel mérettette meg magát. Természetesen mi is több borral neveztünk, a minél fényesebb érmek megszerzésének reményében. Nagy örömünkre igazán kiválóan szerepeltek a boraink, hiszen fél tucatnyi, azaz hat Nagy Aranyérmet, valamint […] Bővebben a hírről»
 • A Kékfrankos teszt harmadik legjobbja a miénk!

  2019. április 3.Szép eredményt ért el a 2017-es Kékfrankosunk a Winelovers kékfrankos tesztjén. A korábbiakhoz hasonlóan a Winelovers Bortesztek az általuk szervezett kóstolók tematikájának megfelelően keresik az ország legkiválóbb borait. Ebből kifolyólag a Kékfrankos Április-al összhangban az év legjobb kékfrankos fajta borát, illetve kékfrankos alapú házasítását kereste a ötfős, független szakértői zsűri az aktuális teszten. A megmérettetésre 70 tételt neveztek, amelyek közül 55 […] Bővebben a hírről»
 • Szépségtippek Sütő Enikőtől: Algás-szőlőmagolajos pakolás

  2019. március 20.Sütő Enikő most induló videósorozatában osztja meg tapasztalatait és a számára bevált módszereket a szépségápolás terén. Az első epizódban megismerkedhetnek többek között az algás-szőlőmagolajos pakolás receptjével  és alkalmazásával, valamint  különböző tippekkel a szépség, az egészség, a testmozgás és a divat területein. Jó szórakozást hozzá! Bővebben a hírről»
 • Könyvelőt keres a Bock Borászat Kft.

  2019. március 18.A Bock Borászat Kft. banki és pénztárbizonylatok kontírozására, könyvelésére, főkönyvi tételek könyvelésére, havi és éves zárásban való részvétre, egyéb számviteli és pénzügyi adminisztratív feladatokra keres könyvelőt. Azon munkakeresők jelentkezését várjuk, akik: Minimum 5 év tapasztalattal rendelkeznek könyvelői munkakörben Erkölcsi bizonyítvánnyal rendelkeznek Pontosan és precízen dolgoznak A jelentkezésnél előny a mérlegképes könyvelői végzettség. A munkavégzés helye […] Bővebben a hírről»
 • Bock sikerek Berlinben

  2019. március 1.Immár 24. alkalommal rendezték meg a Berliner Wein Trophy-t, ahol két borunk is szép sikert ért el. A 2004-es bemutatkozása óta a megmérettetés Németország egyik legnagyobb és legfontosabb nemzetközi borkóstolójává vált. Az idei borversenyen 41 ország és 1426 termelője mérettette meg magát február 21-24. között Berlinben. A nemzetközi zsűri közel 7 000 tételt kóstolt meg […] Bővebben a hírről»
 • Évjáratváltás és régi-új tételek

  2019. február 25.Érdemes rendszeresen átböngészni a borkínálatunkat, mert a Bock Pincénél mindig történik valami! Alig szoktuk meg, hogy már 2019-et kell írni, és máris több újdonsággal köszöntjük a borszeretőket. Írhattuk volna azt is, hogy „breaking news”, hiszen a napokban debütált a Bock&Roll Rosé, ami a vörös Bock&Roll mintájára syrah, kékfrankos és pinot noir egyenlő arányú házasításával készült. […] Bővebben a hírről»
 • „Super 12" lett a Bock Merlot Special Reserve!

  2019. január 9.A  Magyar Borszakírók Köre az idén egy különleges „Super 12″ elnevezésű borversenyt hirdetett. A megmérettetés első körére a tagok meghívása alapján azok a borok kerülhettek be, amelyek 2018-ban „kiemelkedő minőségükkel a legigényesebb fogyasztói elvárásoknak is megfelelnek.” Az így kialakult lista további öt körön keresztül szűkült mire kialakult a fehér és vörösborok között is a „Super 12″ lista. […] Bővebben a hírről»
 • Pezsgőkiválóság lett a Bock Marcell!

  2019. január 3.Az idei évben az Országkóstoló sorozat részeként a pezsgők is külön kategóriába kerültek, ahol a Bock Marcell is szépen szerepelt. A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) szervezésében és az Országos Borszakértő Bizottság, valamint szakértő zsűrik közreműködésével zajlott le az Országkóstoló sorozat 2018-2019-es aszú- és pezsgőmustrája. A kiadványban összesen 33 pezsgő kapott helyet és nagy örömünkre a 2014-es Bock Marcell pezsgő […] Bővebben a hírről»
 • Újabb okleveleket gyűjtöttek a Karácsonyfa alá a Bock borok

  2018. december 12.A Karácsonyfa alá is jutottak még Bock sikerek, hiszen az Országos Rozé versenyen és a Prestige Reserve megmérettetésén is remek eredményeket értek el boraink. December 6-án immár XX. alkalommal rendezték meg az Országos Rozé borversenyt. A megmérettetés egyben igazi Miklós ünnep is, hiszen Miklós napján került megrendezésre Kunszentmiklóson és a bíráló bizottságokban helyet kapnak a […] Bővebben a hírről»
 • Karácsonyi borválasztó

  2018. november 20.Nem tudja még, hogy milyen bort válasszon Karácsonyra? A Bock Manó segít Önnek megtalálni a megfelelőt! Ha tanácstalan lenne, hogy milyen bor kerüljön az ünnepi asztalra, vagy nem tudja milyen bort válasszon szeretteinek a fa alá, kérdezze bátran a Bock Manót a Bock Bor facebook oldalán és ő a legjobb tudása szerint segít megtalálni a […] Bővebben a hírről»
 • Bock Borok vitték a prímet a Bordói teszten!

  2018. november 20.Idén szerepeltek a legjobban a Bock borok a Winelovers Bordói November Nagykóstolóhoz kapcsolódó tesztjén! A korábbiakhoz hasonlóan a Winelovers Bortesztek az általuk szervezett nagykóstolók tematikájával összhangban keresik az ország legkiválóbb borait. Ennek megfelelően most az év legjobb bordói házasításait, illetve a bordeaux-i fajtákból készült fajtaborait kereste a négyfős független szakértői zsűri, amit az idén 60 tétel közül, […] Bővebben a hírről»
 • Rekord: 7.7 millió forint jött össze a Borárverésen

  2018. szeptember 20.A Budapest Borfesztivál és a Máltai szeretetszolgálat idei jótékonysági borárverése hatalmas sikert hozott: 7.7 millió forintot gyűjtöttek a gödi Topháznak. A gödi intézményben kétszáz fogyatékosság súlyával megterhelt ember éli mindennapjait a gyermekektől, a fiatalokon át a felnőttekig. A Máltai Szeretetszolgálat néhány hónappal ezelőtt vette át az intézmény működtetését és azonnal megállapította, hogy az épületben tarthatatlan […] Bővebben a hírről»
 • Bock borok a Nemzeti Borkiválóságok között

  2018. augusztus 3.A Földművelésszügyi Minisztérium az idén is megrendezte a Nemzeti Borkiválóság Programot, ahol több borunk is elismerésben részesült. Az idei évben rekord számú, összesen 1299 tételt küldtek a borászok az Országkóstolóra, amelyből 565 tétel érdemelte ki a Borkiválóság címet. Nagy örömünkre  a Bock borok most is remekül szerepeltek és hét tételt is Borkiválóságnak minősítettek. Fehér Borkiválóságok közé […] Bővebben a hírről»
 • Lapozzon bele a legújabb Bock Magazinba!

  2018. július 23.Lapozzon bele a legújabb Bock Magazinba! Főbb témáink: Egy igazi Magyar “szuperélelmiszer” – A kékszőlőmag Berecz András: A bort közösségben tudja megérteni az ember 15 éves az Óbor Étterem: Visszaemlékezés Nemesné Barbarával és Bock Józseffel Egészséges, finom, kreatív! : Gasztrotippek Marton Adrienntől Bock Szőlőmag termékekkel Borajánló: Öt csodás Bock bor, amely összehozza a társaságot   Érdekelik […] Bővebben a hírről»
 • Capella siker a VinAgora Borversenyen

  2018. július 4.Immár 19. alkalommal rendezték meg a VinAgora Nemzetközi Borversenyt, ahol a Bock Capella 2007 is megmérettette magát. Eger városa adott otthont az idei esztendőben a VinAgora Borversenynek, ahova 13 országból több mint 500 minta érkezett. A megmérettetésen induló borok csupán 30% részesülhetett éremben, így minden kategóriában komoly verseny alakult ki a minél fényesebb érmekért. A Bock Pincét […] Bővebben a hírről»
 • Átadásra került a Bock Szőlőmagüzem

  2018. június 29.Átadták a Bock-pincészet villányi szőlőmagtabletta-gyártó üzemét Sikeresen lezárult a Bock Borászat kft. szőlőmag kutatás-fejlesztési projektje, mely a ginop-2.1.1-15 felhívásra beadott nyertes pályázatok közül az elsők között valósult meg és korábban az NGM által összegyűjtött mintaprojektek közé is bekerült. A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális és Fejlesztési Alap társfinanszírozásával 681,22 millió forint vissza […] Bővebben a hírről»
 • Bock lett a legjobb olaszrizling Siklóson

  2018. május 4.Immáron 35. alkalommal rendezték meg Siklóson a Szent György napi borversenyt, ahol összesen öt aranyérmet nyertek a Bock borok.  Az előző évekhez hasonlóan idén is a Siklósi vár adott otthont a Szent György napi borversenynek, ahol természetesen több borunk is versenybe szállt a minél fényesebb  érem reményében. A megmérettetésről nagy örömünkre öt aranyérmet és egy […] Bővebben a hírről»
 • Nyerj páros bérletet a PEN-re!

  2018. április 21.Nyerj páros bérletet a Pécsi Egyetemi Napokra és bulizz a Bock Színpadnál egy hideg rosé fröccsel a kezedben! Nyereményjátékot hirdetünk Instagram oldalunkon, ahol két páros bérletet sorsolunk ki a Pécsi Egyetemi Napokra. A játékban való részvételhez nem kell mást tenned, mint bekövetni instagrammon a Bock Wine Estate-et és már részt is veszel a sorsoláson. A játék április 25-e szerda 20:00 […] Bővebben a hírről»
 • Bock Champion díj a Villányi borversenyen!

  2018. április 20.Remekül szerepeltek a Bock borok a Villányi borversenyen. Április 18-án, szerdán rendezték meg az 50. Villányi borversenyt, ahol nagy örömünkre a Bock  Capella 2011 a verseny legmagasabb pontszámával (97 pont) elhozta a Champion díjat.  A  Capella cuvée-n kívül további 5 borunk szintén kiválóan szerepelt a megmérettetésen, a Libra 2012, a Magnifico 2011, a Syrah 2015, a Kékfrankos Selection 2016 és a […] Bővebben a hírről»
 • Megszületett a Capella receptverseny végeredménye!

  2018. április 4.2017 decemberében hirdettük meg a Capella receptpályázatot, amelyre egészen 2018. február 28-ig lehetett nevezni. A gasztro- és borrajongó versenyzők feladata az volt, hogy egy olyan ételt alkossanak meg, amely a legtökéletesebben illik a Bock Pince cabernet franc alapú csúcsházasításához, a Capella 2008-hoz. Rengeteg kiváló recept érkezett be a felhívásra- még Norvégiából is pályáztak hozzánk! Az […] Bővebben a hírről»
 • Bock Pince a Salima Brno kiállításon!

  2018. február 23.Február 27-től március 2-ig Csehországban, a Brnoi Salima élelmiszeripari szakkiáltáson veszünk részt! A négy napos kiállítást a Brnoi „Exhibition Centerben” tartják, ahol a látogatók több mint 400 kiállítóval találkozhatnak, köztük természetesen a Bock Pincével is. Standunk az A2 pavilonban a 002-es helyszám alatt lesz megtalálható. A látogatók a borokon kívül, a júliusban piacra kerülő kékszőlőmag termékeinkről is begyűjthetnek sok információt.  Megismerkedhetnek […] Bővebben a hírről»
 • Felavattuk a Bock szőlőmagüzemet

  2018. január 25.2018. 01. 23-án hivatalosan is felavattuk szőlőmagüzemünket, ahol a jövőben magunk készítjük majd a Bock Kékszőlőmag Mikroőrleményt, -olajat és az újdonságnak számító tablettát is! Az üzem építése 2016 júliusában kezdődött meg, tavaly ősztől pedig már zajlik a próbaüzem, ahol jelenleg elsősorban Kékszőlőmag Mikroőrlemény, Kékszőlőmag Olaj, valamint az igazi újdonságnak számító retard Kékszőlőmag Tabletta kísérletezésével foglalkozunk.Az […] Bővebben a hírről»
 • Keresse a Bock Pincét a Brnoi utazáskiállításon!

  2018. január 19.Január 18-21-ig Csehországban, Brno városában rendezik meg a „Go – Regiontour” utazáskiállítást, ahol a Bock Pince is képviselteti magát. A négy napos rendezvényt a Brnoi „Exhibition Centerben” tartják, amire a szervezők 30 000 főnél is több látogatót várnak. A kiállításon közel 800 kiállítóval lehet találkozni, többek között velünk, a Bock Pincével is, a Magyar Nagykövetség standjánál a […] Bővebben a hírről»
 • Januári zárva tartás a Hotel Ermitageban

  2018. január 2.Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy 2018. Január 7-től hotelünk és éttermünk nem fogad vendégeket.  2018. január 8 és 9-én a Bock Hotel Ermitage és Óbor Étterem zárva tart. Nyitás 2018. január 10. Megértésüket köszönjük! Bővebben a hírről»
 • Lapozzon bele a legújabb Bock Magazinba!

  2017. december 19.Lapozzon bele a legújabb Bock Magazinba! Főbb témáink: Farkas Róbert: “A Bor elmélyíti az élményt” Már napenergiát is tankolhatunk a Bock Pincénél Bemutatkozik Király Zoltán, a szőlőmagüzem vezetője Gasztrotrendek, innovációk a Bock Óbor Étterem konyhájából Borajánló: Négy Bock újdonság a téli mélabú ellen Érdekelik a részletek? Lapozzon bele online! Bővebben a hírről»
 • Ünnepi nyitvatartás

  2017. december 18.A Bock Pince, Hotel Ermitage & Óbor Étterem ünnepi nyitvatartása: 2017.12.22. Borkóstolási lehetőség: 08.00 – 13.00-ig Borvásárlási lehetőség: 08.00 – 15.00-ig Étterem: Zárva Hotel: Zárva 2017.12.23.: Zárva 2017.12.24.: Zárva 2017.12.25.: Zárva 2017.12.26.: Zárva 2017.12.27.: 10.00-tól nyitva Webshop kiszállítás az ünnepek alatt: Amennyiben rendelését Karácsonyig szeretné kézhez kapni, úgy javasoljuk, hogy legkésőbb 2017 december 18-án adja le azt. De a karácsony […] Bővebben a hírről»
 • Capella receptverseny

  2017. december 18.Ha szereti a Bock borokat  és otthonosan mozog a konyhában, most érdekes kihívás elé állítjuk. Alkossa meg a Capella 2008-cal legjobban párosítható ételt és nyerje meg értékes nyereményeink egyikét. Hogy miért a Capella 2008-hoz keresünk receptet? A Capella a Bock Pince egyik cabernet franc alapú csúcsházasítása, amely égboltunk egyik legfényesebb csillagáról kapta a nevét. A […] Bővebben a hírről»
 • Kedvezményes a Bock Cuvée 2013!

  2017. december 14.A Bockok Háborúját, vagyis a legnépszerűbb Bock bor címet a Bock Cuvée nyerte el facebook oldalunkon. A győztes Bock Cuvée 2013-at így 2017. december 14-én 9 órától egészen 2017. december 15-én 9 óráig 10% kedvezménnyel lehet megvásárolni a webshopunkon. A kedvezményen kívül további ajándékokat is adunk a Bock Cuvée-k mellé: 1-5 palack vásárlásakor 2 darab […] Bővebben a hírről»
 • Bock sikerek Brnoban

  2017. december 11.Brnoban 26. alkalommal rendezték meg a Vinoforum nemzetközi borversenyt, ahol három Bock bor is szép eredményt ért el. A november végén megrendezett versenyre, több mint kétszáz tételt neveztek. A megmérettetésen a Cseh és Szlovák borok mellett Német, Magyar, Osztrák és Francia borok is részt vettek. A bormustrán természetesen Bock borok is ringbe szálltak a minél fényesebb […] Bővebben a hírről»
 • Magnifico sikere a Winelovers teszten

  2017. november 16.Két borunk is a legjobb bordói stílusú borok közé került a Winelovers tesztjén. A korábbi évekhez hasonlóan az idén is megrendezték a Bordói November Nagykóstolót megelőző tesztet, ahol két Bock bor is remekül szerepelt. A megmérettetésen külön értékelték a fajta borokat és külön a házasításokat. A fajta borok között a Bock Magnifico 2007 mindenkit maga […] Bővebben a hírről»
 • E-töltőállomás a Bocknál

  2017. szeptember 22.Először a régióban: Nemcsak bort, napenergiát is tankolhatunk a Bock Pincészetnél. A villányi Bock család legfrissebb fejlesztésének köszönhetően a Bock Pince lett az első olyan magyarországi borászat, amelynek vendégei a napsugarak segítségével „tankolhatják” meg elektromos járműveiket. A technikai újdonságnak számító, tisztán napenergiával működő berendezést a napokban adták át a Bock Hotel Ermitage**** parkolójában. „Ha a […] Bővebben a hírről»
 • Fesztiválok augusztusban a Bock Pincével

  2017. augusztus 7.Keresse fel a Bock Pince standját az augusztusi fesztiválokon, hogy megkóstolhassa legújabb évjáratainkat. Augusztusban Észak-Nyugat Magyarország több városában is megtalálhatja a Bock Pince standját. A rendezvényeken a friss és új évjáratú Fehér-, Rosé- vagy Vörösborainkat is megkóstolhatják. Mindenkit szeretettel várunk országszerte standjainknál! Bock Standok az augusztusi borfesztiválokon: Hévízi Borünnep, augusztus 18. – 24. Savaria Történelmi Karnevál, […] Bővebben a hírről»
 • Lapozzon bele a legújabb Bock Magazinba

  2017. július 27.Lapozzon bele a legújabb Bock Magazinba! Főbb témáink: Dűlőről – dűlőre: bortúrák a Bock Birtokon Barátság és gasztronómia Bock-módra Bemutatkozik az Óbor Étterem új séfje Reggelek az Ermitage-ban és még sok más érdekesség. Ha érdeklik a további részletek, lapozzon bele akár most online Magazinunkba: Bővebben a hírről»
 • Szép eredmények a Vinagorán

  2017. június 28.Az idei Vinagora nagyon erős mezőnyében is sikerült egy arany és egy ezüst érmet szereznie borászatunknak.   A versenyen az eddigi évekhez hasonlóan rendkívül erős volt a mezőny: a nevezett borok magas színvonalát jól tükrözi, hogy a kóstolt minták mintegy 70%-a ért el ezüstérmes ponthatárt (82 pontot). A verseny szakmai védnökeinek (OIV és VINOFED) nemzetközi […] Bővebben a hírről»
 • Fesztiválok júliusban a Bock Pincével

  2017. június 22.Keresse fel a Bock Pince standját a júliusi fesztiválokon, hogy megkóstolhassa legújabb évjáratainkat. Júliusban  egy időben több helyszínen is megtalálhatja a Bock Pince standját, hiszen a borfesztivál szezon már megkezdődött. A rendezvényeken a friss és új évjáratú Fehér-, Rosé- vagy Vörösborainkat is megkóstolhatják. Mindenkit szeretettel várunk országszerte standjainknál! Bock Standok a júniusi borfesztiválokon: Zsolnay Fényfesztivál, […] Bővebben a hírről»
 • Opera a pohárban - Bock Placido Domingo Classics Selection

  2017. június 22.Különleges, limitált kiadású vörösborral készülünk a Placido Domingo Classics fesztiválra, amelyet maga a Maestro választott ki. A világhírű operacsillag ízlése szerint készült cuvée Pécsett debütál a Plácido Domingo Classics fesztiválon, amelynek június 24-ei Traviata-előadásán maga a Maestro is fellép. Borászatunk a Pécs- Plácido Domingo Classics fesztivál által idén alapított új nemzetközi multikulturális rendezvénysorozat és a […] Bővebben a hírről»
 • A Capella sikere a Pécsi Borozóban

  2017. június 22.A Pécsi Bororó által negyedévenként megrendezett mustrán újra Bock Bor végzett az élen. A Pécsi Borozó nyári számának bormustráján újra remekül szerepeltek a boraink. A szemlén 74 tétel szált harcba a minél szebb eredményért és magasabb pontszámért. Nagy örömünkre azok után, hogy a tavaszi számban a Bock Cuvée 2013 végzett az élen, a nyári számban a Bock […] Bővebben a hírről»
 • Kísérleti szőlőmag üzem

  2017. május 26.Speciális, az eddig ismerteknél nagyságrendekkel nagyobb és kiegyenlített, aktív komponens felszívódású szőlőmag őrlemény alapú táplálék kiegészítők (tabletta, liszt), valamint ipari méretű előállításukhoz szükséges gyártás technológia kifejlesztése Elindult a BOCK BORÁSZAT Kft. projektje, melynek keretében kialakításra kerül egy speciális, az eddig ismerteknél nagyságrendekkel nagyobb és kiegyenlített, aktív komponens felszívódású szőlőmag őrlemény alapú táplálék kiegészítők (tabletta, liszt), […] Bővebben a hírről»
 • Fesztiválok júniusban a Bock Pincével

  2017. május 24.Keresse fel a Bock Pince standját a júniusi borfesztiválokon, hogy megkóstolhassa legújabb évjáratainkat. Júniusban  egy időben több helyszínen is megtalálhatja a Bock Pince standját, hiszen a borfesztivál szezon már megkezdődött. A rendezvényeken a friss és új évjáratú Fehér-, Rosé- vagy Vörösborainkat is megkóstolhatják. Mindenkit szeretettel várunk országszerte standjainknál! Bock Standok a júniusi borfesztiválokon: Ha péntek, […] Bővebben a hírről»
 • Remek eredmények a Decanter World Wine Awards-on

  2017. május 24.A világ egyik legnagyobb presztízsű borversenyén a Decanter World Wine Awardson is megmérettették magukat a boraink. A Londonban megrendezett borversenyen öt napon keresztül közel 250 zsűri bírálta a világ minden tájáról érkezett borokat. Az előző évek gyakorlatához hasonlóan az idén is neveztünk Bock borokat. A versenyen két borunk a Bock Cuvée 2013 és a Bock […] Bővebben a hírről»
 • Két Bock bor az idei Pannon TOP 25-ben

  2017. május 24.Az idén 10. alkalommal rendezték meg a Pannon Top 25 borversenyt, ahol a borrégió legjobb 25 borát választotta ki a zsűri. Az idei megmérettetésen közel 150 bor szállt versenybe a pécsi, szekszárdi, tolnai és villányi borvidékről a Pannon Top 25 címért.  A borászokból és a borszakírókból álló zsűri tetszését nagy örömünkre a két Bock bor is elnyerte. Így […] Bővebben a hírről»
 • Concours Mondial 2017: Két magyar arany - ebből egy Bock bort illet

  2017. május 18.Az idei Concours Mondial de Bruxelles versenyen mindössze két magyar bor nyer aranyat és ebből az egyik a Bock Cuvée 2013. A világ egyik legnagyobb vándorversenyének 2017-ben Valladolid adott otthont, ahol 51 ország és közel 9000 bor mérettette meg magát. A nevezett borok kevesebb mint 10%-a kapott aranyat, Magyarországról pedig mindössze kettő. Ezért is nagy […] Bővebben a hírről»
 • Új köntösben várjuk az idei borfesztiválokon

  2017. május 5.Keresse a Bock Pince megújult standdekorációját a tavaszi zenei- és borfesztiválokon, hogy megkóstolhassa legújabb évjáratainkat. Megérkezett a jó idő és vele együtt a fesztiválszezon is. Természetesen az idén is igyekszünk minél több helyre eljutni, így már tavasszal is több helyen találkozhat a Bock Pince standjával. A rendezvényeken a friss és új évjáratú Fehér-, Rosé- vagy […] Bővebben a hírről»
 • Újabb Bock sikerek, most a Mun-Dus-on

  2017. május 5.Dunaszerdahelyen, április 22-én rendezték meg a már hagyományosnak mondható Mun-Dus borversenyt. Az idei megmérettetésen hat kategóriában, több mint 600 bor szállt versenybe a minél szebb eredmény reményében. Pincénket a Bock Syrah 2014 és a Bock Cuvée 2013 képviselte a versenyen. Nagy örömünkre a nemzetközi zsűri tetszését is elnyerték a boraink, hiszen a Syrah 88,75 ponttal, […] Bővebben a hírről»
 • Aranyérmek a Magyarországi Németek Borversenyén

  2017. május 5.A Bock nagyágyúk sikeresen szerepeltek a Magyarországi Németek Országos Borversenyén. Erős mezőnyben indultak boraink az idén tizedik alkalommal megrendezett megmérettetésen, ahol összesen 643 tételt neveztek.  A mecseknádasdi versenyen két ikonikus borunk a Bock Capella 2012-es valamint a Bock Libra szintén 2012-es évjárata is jól szerepelt, hiszen mindkettő aranyérmet szerzett a megmérettetésen. Köszönjük az elismerést! Bővebben a hírről»
 • Capella sikerek Brüsszelben

  2017. április 26.Remek eredményeket ért el a brüsszeli Monde Selection borversenyen a 2011-es és 2012-es Capella. A Monde Selection, egy 1961-ben Belgiumban alapított független minőségértékelő szervezet, amely minden évben saját borversenyt szervez. A 2017-es megmérettetést április 20-21-én rendezték, ahol pincénk nagy válogatását a Capella 2011-es és 2012-es évjáratát neveztük. Nagy örömünkre mindkét évjárat elnyerte a zsűri tetszését […] Bővebben a hírről»
 • Bock érmek a Portugieser Du Monde-on

  2017. április 26.Az idén ötödik alkalommal megrendezett Portugieser du Monde versenyen  mindkét PortaGézánk szépen szerepelt. Az április 21-ei megmérettetésen 2 kontinens 9 országából 101 bor vett részt. A borászok a versenyre fiatal (2016-os) és régebbi évjáratos (2015-ös vagy öregebb) portugieserekkel, valamint portugieser alapú házasításokkal nevezhettek. Bock Pincét a 2015-ös PortaGéza Selection és a 2016-os PortaGéza (hordóminta) képviselte. A Jammertal dűlőből származó […] Bővebben a hírről»
 • Ismét aranyat nyert a Capella

  2017. április 7.MTA 2017-es bormustráján szép eredményt ért el a Bock Capella 2008 Az előző évekhez hasonlóan az idén is megrendezték a Magyar Tudományos Akadémia Bora megmérettetést, ahol 51 borászat 126 bora versengett a díjakért. Pincénk nagy válogatását a 2008-as Capellát neveztük be a megmérettetésre, ahol felső kategóriás vörösborok között szállt harcba az érmekért. Nagy örömünkre a zsűri tetszését […] Bővebben a hírről»
 • Húsvéti ajánlatok

  2017. március 31.Látogasson el webshopunkra és töltse fel húsvéti borkészletét, akár ingyenes házhoz szállítással. Húsvétra egy különleges borajánlattal készültünk. A húsvéti csomag tartalma öt különleges bor, egy palack szőlőmagolaj és egy húsvéti menüajánlat.Természetesen minden ajánlott ételhez megtalálják a hozzá párosítható bort is. A csomag ünnepi hangulatát pedig mi sem biztosíthatná jobban, mint egy ajándék fadoboz. Ráadásul nem […] Bővebben a hírről»
 • Aranyeső a Villányi borversenyen

  2017. március 23.Remek eredményeket értek el a Bock borok a Villányi borversenyen. Aranyéremben gazdag volt a Bock borok számára a Villányi borverseny, hiszen egy nagy arany mellett négy aranyérmet is szereztek a megmérettetésen. Boraink közül a 2012-es Cabernet Sauvignon Jammertal Selection érte el a harmadik legmagasabb pontszámot (95,2), amivel nagy aranyérmes minősítést érdemelt ki. A 2012-es Magnifico, […] Bővebben a hírről»
 • Találkozzunk a VinCE Budapesten!

  2017. március 9.Idén is találkozhat velünk a VinCE Budapesten! Az előző évekhez hasonlóan az idén is saját standdal jelenünk meg március 17-19 között a VinCE Budapesten a Pannon Bormíves Céh égisze alatt, a teraszon.  A fehér- és rozéborok kedvelői megízlelhetik a 2015-ös Bock Fanni Fehér Gyöngyözőt, valamint a 2016-os Bock Rosé Cuvée-t. A vörösborok rajongóinak sem kell aggódniuk, hiszen kóstolható lesz a Bock&Roll […] Bővebben a hírről»
 • Quadris-díjas a Capella

  2017. március 9.Bock borok az élen az Országos Syngenta Borversenyen. Az idén 16. alkalommal került megrendezésre az Országos Syngenta  Borverseny. A megmérettetésen több mint 450 bor vett részt – köztük két Bock bor is. A legjobbaknak járó Quadris-díjat három bor nyerte el, az egyik ezek közül a Bock Capella 2011 volt. A pincénk másik versenyzőjének a Bock Cuvée 2013-nak sincs oka szégyenkeznie, mivel aranyérmes minősítésben részesült a megmérettetésen. Köszönjük az […] Bővebben a hírről»
 • Berlini sikerek

  2017. február 22.Immár 20. alkalommal rendezték meg a Berliner Wein Trophyt, ahol az idén is örülhettünk Bock sikereknek. A 2017 feburár 2-5. között megrendezett berlini borversenyen több mint hatezer bor szállt ringbe a minél fényesebb medál megszerzésének reményében. A megmérettetésen egy 192 fős zsűri bírálta el a borokat. Az idén a Bock Pince zászlóshajója a Bock Cuvée 2013 egy aranyérmmel, […] Bővebben a hírről»
 • Óbor advent a webshop.bock.hu-n

  2016. december 1.Idén adventkor különleges meglepetésekkel várjuk az érdeklődőket a webshopunkon. December 1-től egészen 20-ig minden hétköznap egy igazi Bock ritkaság kerül fel webshopunkra. Az Óbor advent során olyan borkülönlegességekhez juthatnak hozzá a vásárlók, amelyekhez máskor nem tudnak. Az óborok minden hétköznap 12:00-kor kerülnek fel a webshopunkra, mindegyik tételből összesen 6 palack kerül értékesítésre és egy vásárló csupán egy palackot […] Bővebben a hírről»
 • Ünnepi nyitvatartás

  2016. november 29.A Bock Pince, Hotel Ermitage & Óbor Étterem ünnepi nyitvatartása: 2016.12.22. Borkóstolási lehetőség: 08.00 – 13.00-ig Borvásárlási lehetőség: 08.00 – 15.00-ig Étterem: Zárva Hotel: Zárva 2016.12.23.: Zárva 2016.12.24.: Zárva 2016.12.25.: Zárva 2016.12.26.: Zárva 2016.12.27.: 10.00-tól nyitva Webshop kiszállítás az ünnepek alatt: Amennyiben rendelését Karácsonyig szeretné kézhez kapni, úgy javasoljuk, hogy legkésőbb 2016 december 20-án adja le azt. December 22. és […] Bővebben a hírről»
 • Két Bock bor a legjobbak között!

  2016. november 24.A nemrég megjelent a Gault & Millau 2017-es kalauzában remekül szerepeltek a Bock borok. A 2017-es kalauzban  két borunk a Bock Syrah 2013 és a Bock Cuvée 2011 kiemelkedően szerepelt, hiszen helyett kaptak a vörösborok Top 11-es listáján. Mindkét borunk 16 pontos értékelésben részesült, aminél jobbat egy bor sem érdemelt ki a kalauzban. A listán […] Bővebben a hírről»
 • Bock Capella derékszíj

  2016. november 16.Különleges Wine Way derékszíjak készültek Bock Capella 2008 felhasználásával. Gajdos Ádám egyedi “Wine Way” fantázia nevű öveket készített Bock Capella 2008 segítségével. Az öv szíja borban lett pácolva, aminek köszönhetően körülbelül 2 cl Capellát vett fel.  A minőségi olasz marhabőr és a Bock Capella különleges színt kölcsönöz a derékszíjnak. A “Wine Way” övek egy palack […] Bővebben a hírről»
 • A Bock házhoz megy

  2016. november 16.Az év végi rohanás és ajándékvásárlás során érdemes felkeresni a webshopunkat, hiszen a Bock házhoz megy. December 31-ig a webshopunkon több kedvezményes csomaggal, egyedi címkés borokkal és ingyenes kiszállítással várjuk a vásárlókat. A virtuális áruházat nem csak a borkedvelőknek ajánljuk hiszen szőlőmagtermékek és ajándéktárgyak is elérhetőek rajta. Az ingyenes kiszállítás Magyarország határain belül december 31-ig érvényes, legalább hat […] Bővebben a hírről»
 • Szent Márton Év legszebb műve eredményhírdetés

  2016. november 15.A Szent Márton Év alkalmából meghirdetett művészeti pályázatunk eredményhirdetésére a XIII. Szent Márton Napi Újborünnepen került sor. A 13 beérkezett műalkotásból a három helyezetten kívül egy különdíjast is választott a szakmai zsűri, azaz Darnai Ágoston római katolikus plébános, Kovács Ferenc festőművész, Légli Attila keramikus és Bock József borász. A szakmai díjazáson túl közönségdíjast is hirdettünk, […] Bővebben a hírről»
 • A világ 28. legjobb bora a Bock Libra 2011

  2016. november 14.A világ legjobb borainak 2016-os listáján a Bock Libra 2011 az előkelő 28. helyet foglalja el. A WAWWJ (World Association of Writers and Journalists of Wines and Spirits) minden évben összeállítja a legjobb borok listáját a nemzetközi borversenyeken elért eredmények alapján. A 2016-os listán a Bock Libra 2011-es évjárata az előkelő 28. helyet érdemelte ki. […] Bővebben a hírről»
 • A Bock Villányi Franc a legjobb magyar vörösbor!

  2016. november 1.Bock siker a Top 100 legjobb magyar bor között. Az előző évekhez hasonlóan  az idén is megjelent a Top 100 legjobb magyar bor kiadvány, ahol nagyon szépen szerepelt a Bock Villányi Franc Fekete-hegy Selection 2012. A Vörösborok között első helyen szerepelt, míg az összesített ranglistán a második helyet érdemelte ki. Ez az eredmény különösen értékes mivel […] Bővebben a hírről»
 • Újabb Bock Borkiválóságok

  2016. október 5.A Kékfrankos Rosé után, a vörösborok között újabb Bock Borkiválóságoknak örvendhetünk. Az Nemzeti Borkiválóság Program keretében az idén is kiválasztásra kerültek a “Vörös Borkiválóságok“. Nagy örömünkre a Bock Villányi Franc 2012 és Bock Syrah 2013 boraink a többi idei borversenyhez hasonlóan itt is remekül helyt álltak és kiérdemelték a “Borkiválóság” címet. A kiválóságok Bővebben a hírről»
 • Sikerek az AWC Vienna-n

  2016. október 5.A világ legnagyobb borversenyén az AWC Vienna versenyen ért el töb borunk is kiváló eredményt. Az idei versenyre nagyjából 13 000 borminta érkezett, 41 ország közel 2 000 borászatától. A versenyen természetesen Bock borok is részt vettek és szép eredményeket értek el. A legszebb eredményt a Bock Cabernet Sauvignon Selection 2012 és a Bock Capella […] Bővebben a hírről»
 • Szent Márton Év legszebb műve szavazás

  2016. október 4.Nézd meg a Szent Márton Év legszebb műveiből készült kiállítást, szavazz a kedvencedre és nyerj értékes Bock ajándékokat. A Bock Pincében megtekinthetőek a Szent Márton Év legszebb műve pályázatra nevezett alkotások. A kiállítás a nemrég felszentelt körpincében található és mindennap megtekinthető, pincelátogatással egybekötve. A nevezett alkotásokra szavazni is lehet és a legtöbb szavazatot kapott mű közönség […] Bővebben a hírről»
 • A Budavári Borfesztiválon debütál a Bock Villányi Franc

  2016. szeptember 6.Az idei esztendőben 25. alkalommal megrendezésre kerülő Budavári Borfesztiválon érdemes lesz felkeresni a Bock Pince standját. A szeptember 8-11-a között megrendezésre kerülő 25. Budavári Borfesztiválon, az előző évhez hasonlóan, most is az Oroszlános Udvarban találhatják majd meg a Villányi korzót és azon belül a  Bock Pince (146-os számú) standját. A borfesztiválon debütál majd a 2012-es Bock […] Bővebben a hírről»
 • Szent Márton évében Bock siker a XI. Egyházi és Világi Borok Versenyén

  2016. augusztus 10.Aranyérmet kapott a Bock Cuvée 2012 a XI. alkalommal megrendezett Egyházi és Világi Borok Versenyén. A XI. Egyházi és Világi Borok Versenyén 221 tételt minősített a szakértő zsűri. A megmérettetésen a Bock Pincét a Bock Cuvée 2012 képviselte. Ez pincénk zászlós bora, Cabernet Sauvignon (60%), Cabernet Franc (30%) és Merlot (10%) házasítása. Bársonyos, nagy testű bor, a szép gyümölcsök mellett csokoládés és […] Bővebben a hírről»
 • Plácido Domingo budai vendégségben

  2016. augusztus 10.A neves villányi borász, Bock József és a GuliAnd Menedzsment tulajdonosai, Mesterházy Gyula színész és Magonyi Andreas Zsolt operaénekes közösen látták vendégül az opera királyát, Plácido Domingót, aki augusztus 10-én ingyenes koncertet ad Budapesten. Pécs polgármestere, Páva Zsolt és a GuliAnd csapata első alkalommal 2008-ban, a sztártenor hatalmas sikerű pécsi koncertjének idején hívta meg Villányba […] Bővebben a hírről»
 • Fesztiválok augusztusban a Bock Pincével

  2016. július 26.Keresse fel a Bock Pince standját az augusztusi zenei- és borfesztiválokon, hogy megkóstolhassa legújabb évjáratainkat. Augusztusban egy időben több helyszínen is megtalálhatja a Bock Pince standját, hiszen a fesztiválszezon már javában zajlik. A rendezvényeken a friss és új évjáratú Fehér-, Rosé- vagy Vörösborainkat is megkóstolhatják. Mindenkit szeretettel várunk országszerte standjainknál! Bock Standok az augusztusi borfesztiválokon: Ördögkatlan […] Bővebben a hírről»
 • Borkiválóság lett a Bock Kékfrankos Rosé

  2016. július 25.Az idei évben harmadik alkalommal rendezték meg a Fehér és Rozé borok Országkóstolóját, amin összesen 722 tételt indítottak. A versenyen 290 bor kapott minősítést, ebből 15 fehér bor lett “Borkiválóság TOP 2016” és 51 rozé bor nyerte el a “Borkiválóság” címet. A díjnyertes rozé borok között a 2015-ös Bock Kékfrankos Rosé is megtalálható, nagy örömünkre. […] Bővebben a hírről»
 • Lapozzon bele a legújabb Bock Magazinba!

  2016. július 25.Lapozzon bele a legújabb Bock Magazinba! Főbb témáink Dűlőről – dűlőre: Fókuszban a Fekete-hegy Főzni borhoz, borral: az Óbor Étterem konyhája Női szerepek a családi vállalkozásban: Bock Patrícia Érdekelnek a részletek? Lapozz bele online! Bővebben a hírről»
 • Fesztiválok júliusban a Bock Pincével

  2016. június 29.Keresse fel a Bock Pince standját a júliusi borfesztiválokon, hogy megkóstolhassa legújabb évjáratainkat. Júliusban  egy időben több helyszínen is megtalálhatja a Bock Pince standját, hiszen a fesztiválszezon már javában zajlik. A rendezvényeken a friss és új évjáratú Fehér-, Rosé- vagy Vörösborainkat is megkóstolhatják. Mindenkit szeretettel várunk országszerte standjainknál! Bock Standok a júliusi borfesztiválokon: Fényfesztivál, Pécs, […] Bővebben a hírről»
 • A Magyar Bormustra legmagasabb pontszáma a Bock Villányi Franc-é

  2016. június 20.Remek eredményeket értek el a Bock borok a 2016-os Magyar Bormustrán. Immáron második éve Magyar Bormustra néven fut a 2016 május 24-25-én megrendezett Országos Borverseny. A megmérettetésen 147 pincészet 467 tétele vett részt. Büszkeségünk, a Bock Villányi Franc 2012 a legmagasabb, 95 pontos értékelést kapta és ezzel a három nagy arany érem egyikét is elhódította. A 2013-as Bock […] Bővebben a hírről»
 • #BOCKNYÁR nyereményjáték az instagram-on

  2016. június 8.Tölts fel nyári “hangulatfokozó” képeket Bock fehér- és rosé borokkal az instagrammra, hogy megnyerhesd frissítő borválogatásaink egyikét. A játékban való részvételhez a következőket kell csak tenned 1. Tölts fel egy nyári “hangulatfokozó” képet Bock fehér vagy rosé borral az Instagram profilodra. 2. A fotóhoz használd a #BockNyár hashtaget 3. Jelöld be a képen rajta a […] Bővebben a hírről»
 • Fesztiválok júniusban a Bock Pincével

  2016. június 2.Keresse fel a Bock Pince standját a júniusi borfesztiválokon, hogy megkóstolhassa legújabb évjáratainkat. Júniusban  egy időben több helyszínen is megtalálhatja a Bock Pince standját, hiszen megkezdődik a borfesztiválszezon. A rendezvényeken a friss és új évjáratú Fehér-, Rosé- vagy Vörösborainkat is megkóstolhatják. Mindenkit szeretettel várunk országszerte standjainknál! Bock Standok a júniusi borfesztiválokon: Borvidékek hétvégéje, Monor, Június […] Bővebben a hírről»
 • A Bock Sauvignon Blanc 2015 a "Pannon Borrégio Top 25" bora között

  2016. június 1.Az előző évhez hasonlóan 2016-ben is megrendezték a “Pannon Borrégió TOP25” borversenyt. A megmérettetésre a szekszárdi,a villányi, a tolnai és a pécsi borvidékről lehetett borokat nevezni. A bíráló bizottság nyolc kategóriában zsűrizte a tételeket. Nagy örömünkre az idén a Bock Sauvignon Blanc 2015 is bekerült a borrégió válogatottjába. Június 11-én lehetőség van a  “Pannon Borrégió TOP25” elismerésben részesült borok, […] Bővebben a hírről»
 • Fesztiválok májusban a Bock Pincével

  2016. május 12.Keresse fel a Bock Pince standját a májusi borfesztiválokon, hogy megkóstolhassa legújabb évjáratainkat. Májusban  egy időben több helyszínen is megtalálhatja a Bock Pince standját, hiszen megkezdődik a borfesztiválszezon. A fesztiválokon többek között olyan újdonságokat is kóstolhat, mint a friss, 2015-ös Fehér vagy Rosé boraink. De akár a nemrég forgalomba került Bock Cuvée 2012-t és a […] Bővebben a hírről»
 • Bock csapat a Nemzeti Bor Maratonon

  2016. május 12.Az idei esztendőben is megrendezésre kerül a Nemzeti Bor Maraton, ami 10 napon át és 2057 km-en keresztül, 123 magyarországi település részvételével zajlik le. A Nemzeti Bor Maraton első napján a 2016. május 13-án a  Bóly – Villány szakaszon az idei évben is elindul a Bock csapat. A csapat tagjai Miklósa Erika, Földházi Zsófia, Elek Ágnes, Csiszár Zsolt, […] Bővebben a hírről»
 • Bock sikerek a Deacanter World Wine Awards-on

  2016. május 11.Szép eredményeket értek el a Bock borok a 2016-os Decanter World Wine Awards-on. A megmérettetésen egy arany és három ezüstérmet szereztek a boraink. A világ egyik legnagyobb borversenyén, a Londonban megrendezésre kerülő Decanter World Wine Awards-on értek el szép sikereket a Bock borok. A legfényesebb érmet a 2012-es Bock Villányi Franc Fekete-hegy Selection nyerte el […] Bővebben a hírről»
 • Csak Bock borok a Prágai dobogón

  2016. május 9.A Prágában a 19. International GastroFair kiállításon megrendezett Golden Cup-on  a külföldi vörösborok kategóriában csak Bock borok foglalták el a dobogót! Az április 26-28 között megrendezett International GastroFair in Prague rendezvény borversenyén, a Golden Cup-on nagyon szép sikereket értek el a Bock borok. A külföldi vörösborok kategóriában az első három helyen a pincénk borai végeztek. A győztes […] Bővebben a hírről»
 • Villányi Franc-ok a Sirha Budapesten

  2016. május 6.Az európai gasztronómiai elit figyelme Budapestre fog koncentrálni 2016 május 10-11-én, hiszen a HUNGEXPO ad otthon a világ legrangosabb séfversenyének, a Bocuse d’or európai döntőjének, amely a SIRHA Budapest társrendezvénye is egyben. A Villányi Franc népszerűsítésének újabb fontos állomásához érkezett. A SIRHA Budapest szakmai közönségének mutatkozik be az élelmiszeripar-, pék- és cukrászipar, szálloda- és vendéglátóipar […] Bővebben a hírről»
 • XI. Villányi BorZsongás

  2016. április 21.2016. április 29. és május 1. között immár tizenegyedik alkalommal kerül megrendezésre a Villányi BorZsongás, amelyen természetesen az idei évben is egyedi programmal készülünk. A rendezvény nevéből is következtetni lehet arra a lendületre és izgalomra, amellyel a Villányi borvidék településein a borúti szolgáltatók készülődnek kedvenc majálisukra. A sokszínű, de egyedi hangvételű program kiválóan megmutatja a fiatalos, […] Bővebben a hírről»
 • Bock borvacsora Koppenhágában

  2016. április 20.Április 15. és 16-án Bock József a koppenhágai Hungaria Restaurant & Vinbarban tartott egy vacsorával egybekötött borkóstolót. Az esemény, ahol Bock József és a Bock borok voltak a kiemelt vendégek, a Winemakers Dinner elnevezést kapta. A borvacsora résztvevői  a Hárslevelű 2013, a Rosé Cuvée 2015, a Kékfrankos Selection 2013, a Hungaria Cuvée 2011 (az étterem saját Bock […] Bővebben a hírről»
 • Bock sikerek a Villányi Borversenyen

  2016. április 18.Egy Nagy arany és négy aranyéremet kaptak a Bock borok a Villányi Borversenyen. A legszebb eredményt a Villányi Franc Fekete-hegy Selection 2012 érte el, amely a maga 94,8 pontjával Nagy aranyérmet érdemelt. A további négy Bock aranyérmen pedig a Cabernet Sauvignon Selection 2012, a Bock Cuvée 2013, a Rosé Cuvée 2015 és a Syrah 2013 […] Bővebben a hírről»
 • Bock borok Prágában

  2016. március 21.Bock borokkal is találkozhat a prágai Wine & Delicacies gastro kiállításon, 2016. április 26-28-a között. Amennyiben a április 26-28 között Prágában jár mindenképpen látogassa meg a Wine & Delicacies gasztro kiállítást, hiszen többek között Bock borokkal is találkozhat a Visegrad Fund standjánál. A kiállításhoz tartozik a Golden Cup borverseny is, ahol reményeink szerint szép sikereket érnek el […] Bővebben a hírről»
 • Agrárgazdasági Minőség Díjat kapott a Bock Borászat Kft.!

  2016. március 18.A Bock Borászat Kft. Agrárgazdasági Minőség Díjat kapott. Az elismerést Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter adta át Bock Józsefnek 2016. március 16-án. Magyar Agrárgazdasági Minőség Díjjal azokat a hazai agrárgazdasági szervezeteket ismerik el, amelyek elkötelezettek a minőség iránt – áll a Földművelésügyi Minisztérium közleményében. Nagy örömünkre az idei évben a három díjazott egyike a Bock Borászat Kft. […] Bővebben a hírről»
 • Aranyérmet nyert a Bock Syrah 2013 Berlinben

  2016. március 8.Bock sikert hozott az idei évben a Berliner Wein Trophy, hiszen aranyéremmel tért haza egyik borunk a versenyről. Az idei évben a Magyar Nemzeti Kereskedőház által indított 11 magyar aranyérem egyikét a Bock Syrah 2013 nyerte el. Az évjárat hamarosan elérhető! Köszönjük az elismerést. Bővebben a hírről»
 • Bock siker az MTA Bora versenyen!

  2016. március 8.A Magyar Tudományos Akadémia Bora 2016 versenyen szép sikert ért el 2012-es Bock Villányi Franc Selection. A Bock Villányi Franc Fekete-hegy Selection 2012 aranyérmet nyert a Magyar Tudományos Akadémia Bora 2016-os versenyén, a felsőkategóriás vörösborok kategóriában. Köszönjük szépen az elismerést! Bővebben a hírről»
 • Bock borok Brnoban

  2016. február 17.Bock borokkal is találkozhat a brnoi Salima kiállításon, 2016. február 17-20-a között. A két évente megrendezésre kerülő Salima kiállítás a közép- és kelet-európai országok feldolgozóiparának, valamint borágazatának legfontosabb szereplőit vonultatja fel. Az idei esztendőben a Bock Pince standját is megtalálhatják a csehországi Brno városában megrendezett kiállításon. A rendezvényen azonban nem csak minket, hanem további több mint 400 […] Bővebben a hírről»
 • Februári zárva tartás a Hotel Ermitage-ban

  2016. február 17.Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy 2016. február 21-től hotelünk nem fogad szállóvendégeket. Éttermünk aznap még nyitva tart. 2016. február 22 és 23-án a Bock Hotel Ermitage és Óbor Étterem zárva tart. Nyitás 2016. február 24. Megértésüket köszönjük! Bővebben a hírről»
 • A PTE dísztoktora lett Placido Domingo

  2016. február 10.A Pécsi tudományegyetem dísztoktorává választották Placido Domingot. Az avatási ceremónia után a tenor kedvenc Bock boraival ünnepelték a különleges eseményt. Placido Domingo Spanyol tenort a Pécsi tudományegyetem díszdoktorává választották. Az egyetem szenátusának ünnepi ülésén elhangzott indoklás szerint a Pécsi tudományegyetem a tenor művészi nagyságát, páratlan életművét, és a városért tett szolgálatát díjazta díszdoktori címmel. Az […] Bővebben a hírről»
 • Kérdőív a magyarországi borfogyasztási és vásárlói szokásokról

  2016. február 4.Kérjük töltse ki a következő kérdőívet, a magyarországi borfogyasztási és vásárlási szokásokról. A kérdőív kitöltése anonim módon zajlik. A kiértékelést hamarosan közzé tesszük. A kitöltéshez kérjük kattintson ide>> Köszönjük! Bővebben a hírről»
 • Villányi Franc Amszterdamban

  2016. január 20.Az amszterdami Wine Professional szakmai borkiállításon mutatták be a Villányi Franc-okat. A 2016. január 11-13-a között megrendezésre került Wine Professional rendezvényen, 12 villányi borászat prémium Cabernet Franc-ja lett bemutatva (Wassmann, Vylyan, Gere&Weninger, Günzer Tamás, Heumann, Sauska, Tiffán, Vinatus, Bock, Malatinszky, Csányi, Mondivin). Mi a 2011-es Cabernet Franc Fekete-hegy Selection borunkat küldtük. A Villányi Franc-ok a […] Bővebben a hírről»
 • Ünnepi nyitvatartás

  2015. december 15.A Bock Pince, Hotel Ermitage & Óbor Étterem ünnepi nyitvatartása: 2015.12.22. Borkóstolási lehetőség: 08.00 – 13.00-ig Borvásárlási lehetőség: 08.00 – 15.00-ig Étterem: Zárva Hotel: Zárva 2015.12.23.: Zárva 2015.12.24.: Zárva 2015.12.25.: Zárva 2015.12.26.: Zárva 2015.12.27.: 10.00-tól nyitva Webshop kiszállítás az ünnepek alatt: Amennyiben rendelését Karácsonyig szeretné kézhez kapni, úgy javasoljuk, hogy legkésőbb 2015 december 20-án adja le azt. December 22. és […] Bővebben a hírről»
 • Véget ért a webshop.bock.hu nyereményjátéka

  2015. december 15.Véget ért a 2015. október 15. és december 14. között megrendezett nyereményjáték a Bock webshopon. A játék során három alkalommal egy értékes mikrohullámú sütő, Bock szőlőmag – termékcsomaggal talált gazdára. A játék végén pedig a fődíj egy értékes hűtő, Bock-borválogatással is ki lett sorsolva. A három sorsolás időpontja 2015. november  6., november 27. és december  […] Bővebben a hírről»
 • Briliáns díjat nyert a Bock Libra 2011

  2015. december 14.Újabb elismerésben részesült a Bock Libra 2011, ezúttal a Prestige Reserve borversenyen nyert Briliáns Bor díjat. Az úgynevezett Briliáns Bor díjat ( Caprice Diamond Award ) idén 21 bor nyerte el. Minden kategóriában a legjobb három bor érdemelte ki ezt az elismerést. A vörös cuvée kategóriában Bock Valér házasítása a Libra Cuvée 2011-es évjárata is […] Bővebben a hírről»
 • Megjelent a legújabb Bock Magazin

  2015. december 10.Lapozzon bele a legújabb Bock Magazinba! Főbb témáink: DŰLŐRŐL-DŰLŐRE: Fókuszban az Ördögárok Bormarketing Bock-módra Különleges vendég az Óbor Étterem konyháján Érdekelnek a részletek? Lapozz bele online! Bővebben a hírről»
 • MagyarBrands Díjas lett a Bock

  2015. november 11.2015-ben elnyertük a MagyarBrands díjat! A MagyarBrands Szakértői Bizottsága immár hatodik éve díjaz magyar vonatkozású márkákat. Az értékelés pályázati rendszerben illetve a MagyarBrands Szakértői Bizottság jelölése alapján történik. Nagy örömünkre az idei esztendőben a Bock márkát is méltónak találták a MagyarBrands díjra, amit Botos Graciella (MagyarBrands képviselője) adott át Bock Józsefnek. Köszönjük az elismerést. Bővebben a hírről»
 • Bevette Prágát a Bock Cabernet Franc 2013

  2015. november 9.Nagy sikert ért el Prágában a 2013-as Bock Cabernet Franc. Az idén is részt vettünk Csehország legnagyobb, és legrangosabb nemzetközi borkiállításán, az IWSP-n (International Wine Show Prague). A  kiállításon több mint 120 nemzetközi és Cseh borász volt jelen. Ezért is nagy elismerés, hogy a pincénk által a borversenyen nevezett három borból mind szép eredményt ért […] Bővebben a hírről»
 • Nyereményjáték a Bock Webshopban

  2015. október 27.Vásároljon a Bock Webshopban és nyerjen Whirlpool termékeket! A Bock Pince a minőségi gasztronómia elkötelezett támogatója: vásárlóink most Whirlpool háztartási gépeket nyerhetnek! Október 15. és december 14. között gazdára talál a webshop.bock.hu vásárlói között: három alkalommal egy értékes mikrohullámú sütő Bock szőlőmag-termékcsomaggal főnyeremény pedig egy értékes hűtő Bock-borválogatással! További részletekért kattintson ide>> A november 6-i […] Bővebben a hírről»
 • Sajtódíjat nyert Olaszországban a Bock Cabernet Franc Selection 2011

  2015. október 27.Sajtódíjat nyert a Bock Cabernet Franc Fekete-hegy Selection 2011 az idén 11. alkalommal megrendezésre került “Emozioni dal Mondo Merlot e Cabernet Insieme” borversenyen. Az Olaszországban megrendezett Merlot és Cabernet fajták versenyére idén 17 országból több mint 203 tétel érkezett. Mi a 2011-es Bock Cabernet Franc Fekete-hegy Selection borunkat küldtük a megmérettetésre. Nagy örömünkre a borunk […] Bővebben a hírről»
 • Villányi Franc a Budavári Borfesztiválon!

  2015. szeptember 3.Az idei esztendőben 24. alkalommal megrendezésre kerülő Budavári Borfesztiválon érdemes lesz felkeresni a Bock Pince és a Villányi Franc standját. A szeptember 9-13-a között megrendezésre kerülő 24. Budavári Borfesztiválon, az előző évekkel ellentétben, most az Oroszlános Udvarban találhatják majd meg a Villányi korzót és azon belül a  Bock Pince (159-es számú) standját. Ebben az esztendőben […] Bővebben a hírről»
 • Sikeres szereplés a bordeaux-i Vinexpon

  2015. június 25.2015-ben június 14-18. között rendezték a Vinexpo 2015 borkiállítást Bordeaux-ban. Az eseményen idén a Bock Borászat is részt vett, méghozzá nem is akármilyen apropóból… Ahogy arról már korábban is hírt adtunk, a Bock Libra 2011 különleges elismerésben részesült a 2015-ös bordeaux-i Les Citadelles du Vin nemzetközi borversenyen. A FIJEV (International Federation of Wine and Spirits […] Bővebben a hírről»
 • Bock sikerek az Országos Borversenyen

  2015. június 23.Az idei évben Magyar Bormustra néven rendezték meg a XXXVI. Országos Borversenyt . A megmérettetésen természetesen, több Bock bor is részt vett. Immáron Magyar Bormustra címmel rendezte meg a Hegyközségek Nemzeti Tanácsa május 28-29-én az Országos Borversenyt. A megmérettetésen Bock József borai két aranyérmet és egy ezüstérmet nyertek. Aranyérmet a 2011-es Royal Cuvée és a 2013-as […] Bővebben a hírről»
 • A Bock Cuvée 2011 lett a Gourmet Fesztivál kedvenc bora

  2015. június 2.A VinCE BorPróba alkalmazás segítségével szavazhattak a látogatók a Gourmet Fesztiválon kóstolt kedvenc borukra. Népszerűnek bizonyult a VinCE BorPróba alkalmazás a Gourmet Fesztiválon, hiszen a látogatók nagy számban szavaztak kedvenc kóstolt borukra. A legtöbb szavazatot, nagy örömünkre a Bock Cuvée 2011 kapta így kiérdemelte a Gourmet Fesztivál kedvenc bora címet. A rendezvény legnépszerűbb 10 borát ezen a linken […] Bővebben a hírről»
 • A Citadelles du Vin különdíjas vörösbora: Bock Libra 2011!

  2015. június 2.2015-ben május 23. és 25. között került megrendezésre Bordeaux-ban a Les Citadelles du Vin nemzetközi borverseny, melynek fókuszában idén a magyar borok álltak. Május 25-én, a Les Citadelles du Vin borverseny utolsó napján került sor a FIJEV (International Federation of Wine and Spirits Journalists and Writers – Bor és Párlat Újságírók és Szakírók Nemzetközi Szövetsége) által külön […] Bővebben a hírről»
 • Bock csapat a Nemzeti Bor Maratonon

  2015. június 1.Sikeresen teljesítették a Bock csapat tagjai a Nemzeti Bor Maraton villányi szakaszát. A Nemzeti Bor Maraton Bóly és Villány közötti szakaszát a Bock csapat is teljesítette. A csapat tagja volt többek között Molnár Andrea a Sport Klub műsorvezetője, Földházi Zsófia világ- és európabajnok öttusázó és Hrutka János egykori válogatott labdarúgó is. A Bóly – Villány szakasz […] Bővebben a hírről»
 • Villányi borok az Urbanovo fesztiválon

  2015. május 28.Az Urbanovo fesztiválnak tizenöt éves hagyománya van, ez a Muraköz és a kontinentális Horvátország egyik legnagyobb boros rendezvénye. Az idei esztendőben a Villányi borvidék is képviseltette magát az Urbanovo fesztiválon a Villány-Siklósi Borút munkatársain keresztül. A bemutatott Villányi borászatok a Bock Pince, Gere Attila Pincészete, Gere Tamás és Zsolt Pincészete, Halasi Pince, Malatinszky Kúria Organikus Szőlőbirtok, […] Bővebben a hírről»
 • Bekerült Bock Cuvée 2011 a "Pannon Borrégió TOP25" bora közé

  2015. május 21.Az előző évhez hasonlóan 2015-ben is megrendezték a “Pannon Borrégió TOP25” borversenyt. Az Idén 54 pincészet 146 bort nevezett a Pannon borégióhoz tartozó 4 borvidékről. A bírálóbizottság ezek közül a borok közül választotta ki azt a 25 bort, amely 2015-ben viselheti a “Pannon Borrégió TOP25” címet. Nagy örömünkre az általunk nevezett Bock Cuvée 2011 is kiérdemelte ezt címet. Köszönjük […] Bővebben a hírről»
 • A 2011-es Bock Libra a „Magyarországi Németek Vörösbora”

  2015. május 12.Az előző évekhez hasonlóan az idén is megrendezték a Magyarországi Németek Országos Borversenyét, ahol a Bock Libra elnyerte a „Magyarországi Németek Vörösbora” címet. A Mecseknádasdon megrendezett Magyarországi Németek Országos Borversenyén összesen 571 bor mérkőzött meg a jó minősítésért és  a „Magyarországi Németek Bora” címért. Nagy örömünkre szolgált, hogy az idei esztendőben a Bock Libra 2011 nyerte el a „Magyarországi […] Bővebben a hírről»
 • Bock nagy aranyérem a Szent György-napi borversenyen

  2015. május 12.Az idei évben is megrendezésre került Siklóson a Szent György-napi borverseny, ahol szép sikereket értek el a Bock borok. Az immáron 32. alkalommal megrendezett Siklósi Szent György-napi borversenyen a Bock Cabernet Franc 2013 érte el a második legmagasabb pontszámot (95,4) és ezzel nagy aranyérmet nyert el a megmérettetésen. A versenyre nevezett többi borunk is szép […] Bővebben a hírről»
 • Nagy aranyérmet nyert a Bock Cuvée 2011 a Concours Mondial de Bruxelles-en

  2015. május 12.Az immáron 22. alkalommal megrendezett Concours Mondial de Bruxelles-en egy nagy aranyérmet, egy aranyérmet és két ezüstérmet nyertek a Bock borok. Az idei évben is több mint 8000 mintát neveztek a Concours Mondial de Bruxelles borversenyre, ahol több mint 300 borbíra pontozott. A versenyre nevezett minták közül csupán 77 tétel kapott nagy aranyérmet, 777 aranyérmet és 1507 […] Bővebben a hírről»
 • Bock sikerek Brüsszelben a Monde Selection borversenyen

  2015. május 6.A korábbi évekhez hasonlóan az idei évben is több Bock bort neveztünk a Brüsszelben megrendezésre kerülő Monde Selection borversenyen. A verseny rangját jól jelzi, hogy 17 országból érkeztek minták a minél fényesebb érem megszerzésének reményében. A megmérettetésre természetesen a mi pincénk is több tételt nevezett. Az általunk indított borok közül a legnagyobb sikert a Bock […] Bővebben a hírről»
 • X. Villányi BorZsongás

  2015. április 23.Május 1-2-3-án immár tizedik alkalommal kerül megrendezésre a Villányi BorZsongás, amelyen természetesen az idei évben is egyedi programmal készülünk. A rendezvény nevéből is következtetni lehet arra a lendületre és izgalomra, amellyel a Villányi borvidék hat településén tizennégy borúti szolgáltató készülődik kedvenc majálisára. A sokszínű, de egyedi hangvételű program kiválóan megmutatja a fiatalos, vidám és vendéglátásban nagy […] Bővebben a hírről»
 • A Bock Cuvée lett a Villányi borverseny legjobbja

  2015. április 22.2015. április 15-én, a 47. Villányi Borverseny került megrendezésre a Villányi Hegyközség szervezésében. Az előző évekhez hasonlóan az idei évben is több Bock bor vett részt a versenyen. A megmérettetésre 60 termelő 229 bort nevezett be. A több mint kétszáz nevezett bor közül mindössze 61 tétel érte el az aranyérem megszerzéséhez szükséges pontszámot. Nagy örömünkre […] Bővebben a hírről»
 • Valósággá vált a Villányi Franc

  2015. április 15.A Villányi Franc mostantól nem csupán fogalom, hanem kézzelfogható, kóstolható és a palackokon is látható valósággá vált. Pont került egy régóta várt engedélyezés végére, a Villányi borvidék eredetvédelmi rendszerén történt változtatásokat a mezőgazdasági miniszter 2015 márciusában aláírta. Így mostantól a prémium franc-ok palackján már kereshető a Villányi Franc márkanév. A Bock Pince számára ez pedig […] Bővebben a hírről»
 • Másodszor is aranyérmes a 2012-es PortaGéza Selection

  2015. április 14.Az idén harmadik alkalommal megrendezett Portugieser du Monde versenyen 2013 után újra versenybe szállt a 2012-es PortaGéza Selection. Az április 10-én és 11-én megrendezett versenyre 8 országból 67 bort neveztek. A borászok a megmérettetésre fiatal (2014-es); régebbi évjáratos (2013-as vagy öregebb) portugieserekkel, valamint minimum 25%-ban portugiesert is tartalmazó házasításokkal is jelentkezhettek. A versenyre a 2013-ban még a […] Bővebben a hírről»
 • Aranyérmek a Média Bora versenyen

  2015. április 1.Az előző évekhez hasonlóan az idén is megrendezték a Média Bora versenyt. A versenyen egy 25 főből álló zsűri értékelte a borokat. A nevezett borok között lehetett találni habzóbort, pezsgőt, fehér-, rosé-, vörös- és desszertbort is. A pincénk három vörösbort a Cabernet Franc Selection 2009-et, a Cabernet Sauvignon Selection 2009-et és a Magnifico 2009-et nevezte a […] Bővebben a hírről»
 • Bock József életműdíjat kapott

  2015. március 27.Az idei évben is megrendezésre került a Best of Budapest & Hungary díjátadó, ahol a zsűri életműdíjjal jutalmazta Bock Józsefet. A Budapest Week Publishing kiadó 1993 óta minden évben díjazza a hazai vendéglátó, szállodai és más idegenforgalmi szolgáltató szféra szereplőit. Idén 59 különböző kategóriában, a beérkezett több mint kilencezer szavazat alapján, a szakmai zsűri szigorú ellenőrzésével ítélték […] Bővebben a hírről»
 • Újabb Bock siker Franciaországból!

  2015. március 24.Az idei évben is megrendezésre került Franciországban a Chardonnay du Monde borverseny. A Burgundiában megrendezett Chardonnay du Monde versenyre az idén 41 országból 826 bort neveztek be. Ez a borverseny a chardonnay borok és pezsgők legrangosabb nemzetközi megmérettetése. A versenyen résztvevő borok közül csupán 275 bor nyert díjat az idei évben. Ezért is nagy öröm számunkra, hogy […] Bővebben a hírről»
 • Bock aranyérmek a Syngenta Borverseny-en!

  2015. március 17.Az idei évben 14. alkalommal került megrendezésre a Syngenta Borverseny. Az előző évekhez hasonlóan az idei versenyen is szép eredményeket értek el a Bock borok. Az Országos Syngenta Borversenyre idén 399 bort neveztek az ország összes borvidékéről.  A versenyre nevezett borok közül csupán 83 bor kapott aranyérmet. Ennél fogva nagy büszkeséggel tölt el bennünket, hogy […] Bővebben a hírről»
 • Bock sikerek a párizsi Vinalies-on!

  2015. március 9.Több érmet is szereztek a Bock borok a Párizsban megrendezett Vinailes Internationales-en. A versenyre 40 országból több mint 3500 bort neveztek be. A nevezett Bock borok közül a legnagyobb sikert a Bock Libra 2011 érte el, aranyéremmel tért haza. Ez az elismerés még értékesebb, tudva, hogy a borok csupán 8.43% nyert aranyérmet. A Bock cuvée 2011 és […] Bővebben a hírről»
 • Bock csillagok a Nemzeti Borkiválóság Program-on

  2015. március 4.Az idén is bekerültünk a Nemzeti borkiválóságok közé a 2009-es Bock Cuvée és 2011-es Bock Syrah-val. Az országos Borszakértői Bizottság döntése alapján a Nemzeti Borkiválósági program keretében megrendezett 2015. évi Vörösborok országos kóstolóján a Bock Cuvée 2009 4 csillagos, míg a Bock Syrah 2011 3 csillagos minősítést ért el. Az eredményekkel pincénk ezen tételei az […] Bővebben a hírről»
 • Keresse a Bock Pincét a VinCE Budapesten!

  2015. február 26.Kóstoljon Bock borokat és Villányi Franc-t a VinCE Budapest 2015-ön. Az idei évben is megrendezésre kerül Közép-Európa egyik legnagyobb presztízsű borkiállítása, a VinCE Budapest (Corinthia Hotel Budapest, 1073 Budapest, Erzsébet körút 43–49.) március 6-8 között. Az előző évekhez hasonlóan idén is a Pannon Bormíves Céhhel együtt lesz jelen a Bock Pince. Standunknál (91-es) a látogatóknak […] Bővebben a hírről»
 • A Bock Cuvée 2011 volt a XI. Húshagyókeddi Borversenye legjobbja!

  2015. február 23.Az idei 2015-ös XI. Húshagyókeddi Borversenyen, több Bock bor is nagy sikert ért el. Idén tizenegyedik alkalommal rendezték meg a Húshagyókeddi Borversenyt amin a Bock Cuvée 2011-es évjárata a verseny legmagasabb pontszámát elérve (96 pont), nagy aranyérmet nyert. A Bock Cuvée-n kívül a  2012-es Bock Cabernet Franc egy aranyéremmel lett gazdagabb. Bővebben a hírről»
 • Interjúkötet a villányi borvidékről, többek között Bock Józseffel

  2015. február 17.Interjúkötet készült a villányi borvidékről a Villány-Siklósi Borút húszéves évfordulójára A könyv villányi borászokon és más fontos szereplőkön keresztül ad képet a villányi borvidék, utóbbi 20-25 évben átesett átalakulásáról. Bock József fontos szerepet kap az interjúkötetben, hiszen egy 2008-as és egy 2014-es vele készített interjú is része a könyvnek. Az interjúkban vezető borászok, turisztikai szakemberek és sokan […] Bővebben a hírről»
 • Legyen a Hotel Ermitage a legszebb hotel 2015-ben

  2015. február 9.Szavazzon a Bock Hotel Ermitage-ra a 2015 legszebb hotelje szavazáson. A Travel Channel a SzeretlekMagyarország.hu oldallal együttműködve keresi 2015 legszebb magyar szállodáját. Kérjük, támogassa Ön is hotelünket szavazatával február 9–19. között. A szavazóoldalt hotelünk, adatlapjával ezen a linken érhetik el>> Köszönjük! Bővebben a hírről»
 • Áldott, békés és szeretetteljes karácsonyt kívánunk!

  2014. december 19. Bővebben a hírről»
 • Karácsonyi ajándékötletek

  2014. december 10.Lepje meg szeretteit különleges Bock ajándékokkal idén karácsonykor. Muzeális Bock Cuvée válogatás Idén karácsonyig elérhető a Bock Pince zászlós borának a Bock Cuvée-nek különleges válogatása. A muzeális értékű borválogatás tartalmazza a Bock Cuvée 1995, 1997 és 1999-es évjáratát. A borok megvásárolhatóak akár egyenként, vagy hármas csomagban, ajándék fadobozzal. A hármas borválogatás mellé 10% kedvezményt biztosítunk. A borok ára egyenként: 25 000.-Ft […] Bővebben a hírről»
 • A bock.hu lett az Év honlapja

  2014. december 9.Idén a bock.hu nyerte el Az Év Honlapja címet vendéglátás kategóriában. 2014-ben is megrendezték Az Év Honlapja versenyt ahol 25 kategóriában lehetett szavazni a weboldalakra. A bock.hu a vendéglátás kategóriában szált harcba Az Év Honlapja címért, ahol nyolc weblap közül a mi oldalunkat hozták ki győztesnek, így idén a bock.hu nyerte el a díjat. Ezúton […] Bővebben a hírről»
 • Tegye szebbé valaki karácsonyát!

  2014. december 1.Azt kérdezi: hogyan? A teendői a következők: 1. Szedje össze az ajándékokat (például: jó minőségű ruhákat, játékokat, könyveket, tisztító- és tisztálkodási szereket, tartós élelmiszereket), 2. Tegyen minden ajándékot egy/vagy több cipős dobozba. 3. Az elkészült ajándékcsomagot juttassa el a Bock Pincéhez (cím: 7773 Villány, Batthyány u. 15.) 2014. december 6 – 15. között. Az ajándékcsomagokat […] Bővebben a hírről»
 • Karácsonyi nyitva tartás

  2014. december 1.A Bock Pince, Hotel Ermitage & Óbor Étterem ünnepi nyitva tartása: 2014.12.22. Borvásárlási lehetőség: 08.00 – 12.00-ig Étterem: Zárva Hotel: Zárva 2014.12.23.: Zárva 2014.12.24.: Zárva 2014.12.25.: Zárva 2014.12.26.: Zárva Bővebben a hírről»
 • Adventi nyereményeső

  2014. november 28.Ünnepeljen Velünk és játsszon a Bock ajándékcsomagokért! Amennyiben 2014. december 1-19. között hétfőnként feltett kérdéseinkre helyesen válaszol, úgy részt vehet nyereményjátékunkban. A Játék menete: „Likeolja” a Bock Bor rajongói oldalt a Facebook-on – ha eddig még nem tette volna meg. Figyelje hétfőnként az oldalt, és válaszoljon a heti kérdésekre A helyes válaszadók között péntekenként (2014. […] Bővebben a hírről»
 • Az országban először a Bock Pincében látható az új napelemtechnológia, a Smart Flower

  2014. november 10.Egy új, Magyarországon eddig nem ismert napelemes technológiát építettek be Villányban a Bock Pincészetben. A berendezés 70 százalékkal hatékonyabb az eddig használt napelemeknél. A Bock Pincészet villányi telephelyén öt év alatt mintegy 80 kilowatt teljesítményű napelemrendszert építettek be, ez a teljes villamosenergia-felhasználás csaknem háromnegyedét fedezi. A borászat elkötelezett a környezetkímélő megoldások iránt. „Az utóbbi öt […] Bővebben a hírről»
 • Bock Borok a Cultuviniben

  2014. november 3.Kóstolja meg a Bock borokat Budapesten a Párizsi utcában. Budapesten  a Cultuvini borgalériában nem csak megvásárolhatja, hanem meg is kóstolhatja pincészetünk tételeit. A különleges enomatic borhűtőnek köszönhetően  a borokat mindig eredeti formájában lehet megkóstolni. Az üzletben megtalálható borokról információkat a képzett személyzeten kívül egy hasznos applikáció segítségével szerezhetünk. További információkért kattintson ide>> Bővebben a hírről»
 • Bevette Prágát a Bock Cuvée 2011

  2014. október 18.Nagy sikert ért el Prágában a 2011-es BockCuvée. A Bock Borászat az idei évben Csehország legnagyobb, és legrangosabb nemzetközi borkiállításán, a  XIII. IWSP (International Wine Show Prague) vett részt. A  kiállításon több mint 120 nemzetközi és Cseh borász volt jelen. A borászatunk egyik résztvevő bora a Bock Cuvée 2011 volt. Az okleveles sommelierekből álló zsűri […] Bővebben a hírről»
 • Nagy sikert aratott a Villányi Franc a borárverésen!

  2014. szeptember 26.A Budavári Borfesztiválhoz kapcsolódó jótékonysági Borárverésen, a Villány-Siklósi Borút Egyesület és Villányi Borvidék által felajánlott 12 palackos Cabernet franc borválogatás 340 ezer forintért kelt el. Ez volt egyébként a legmagasabb áron eladott tétel is. A válogatás több Villányi pincészet Cabernet franc borait tartalmazta a 2002-es, 2003-as, 2006-os, 2007-es és 2008-as évjáratokból. A Franc válogatásban megtalálható […] Bővebben a hírről»
 • Magyarország legszebb szőlőbirtokának választották meg a Bock Pincét

  2014. szeptember 16.A Bor és Piac szakmai zsűrije  a Bock Pincét választotta Magyarország legszebb szőlőbirtokának. A zsűri százpontos rendszerben értékelte a szőlőbirtokokat. A szavazatok összesítése után, első helyre a Bock Pincét rangsorolták, így 2014-ben a mi pincészetünk nyerte el Magyarország legszebb szőlőbirtoka címet. A dobogóra még a Vylyan birtok, és az erdőbényei Béres birtok állhatott fel. Köszönjük […] Bővebben a hírről»
 • A villányiak FRANC-al veszik be Budát!

  2014. szeptember 1.Főszerepben a CABERNET FRANC a Budavári Borfesztivál villányi standjain! A 2014.szeptember 10-14-ig megrendezésre kerülő országos borászati „seregszemlére” közös tematikával készülnek a Villányi borvidék pincészetei. A Budavári Borfesztiválon szerdán és csütörtökön (szeptember 10-11) megrendezésre kerülő Pár Borpár szakmai programján 11 villányi pince vesz részt. A Bock Pince standjánál például, a 2009-es és 2007-es Cabernet Franc Selection […] Bővebben a hírről»
 • Magyarország 10 legszebb szőlőbirtoka között a Bock Pince

  2014. július 16.A Bor és Piac közönségszavazatai alapján a Bock Pince bekerült Magyarország 10 legszebb szőlőbirtoka közé. Nagyon szépen köszönjük mindenkinek, aki ránk szavazott. Úgy tűnik nem volt hiába a sok munka pincében és a szőlőterületeken. Reméljük, hogy jövőre is megtartjuk előkelő helyezésünket! Ha érdekli, hogy kik jutottak még be a legjobbak közé, kattintson ide>> Bővebben a hírről»
 • Magyarország 10 legszebb szőlőbirtoka között a Bock Pince

  2014. július 16.A Bor és Piac közönségszavazatai alapján a Bock Pince bekerült Magyarország 10 legszebb szőlőbirtoka közé. Nagyon szépen köszönjük mindenkinek, aki ránk szavazott. Úgy tűnik nem volt hiába a sok munka pincében és a szőlőterületeken. Reméljük, hogy jövőre is megtartjuk előkelő helyezésünket! Ha érdekli, hogy kik jutottak még be a legjobbak közé, kattintson ide>> Bővebben a hírről»
 • Újabb nemzetközi sikerek a Decanter World Wine Awards-on és a Vinagorán

  2014. június 30.Múlt héten értesültünk róla, hogy boraink nagyon jól szerepeltek mind a Decanter World Wine Awards-on, mind a Vinagorán. A Decanter World Wine Awards a világ egyik legmagasabban jegyzett borversenye. Idén összesen hét magyar aranyérem született, melyből kettőt mi hoztunk haza. Nagyon nagy büszkeséggel tölt tehát el bennünket, hogy közzétehetjük eredményeinket: – Bock Kékfrankos Selection 2012 […] Bővebben a hírről»
 • Nemzetközi kékfrankos kóstoló Bécsben

  2014. június 17.2014. június 15-én, Bécsben találkozott össze a Kárpát medence 50 legjobb lembergerje, bläufrankische, frankovka-ja, azaz magyar nevén kékfrankosa. Az eseményen kb. 200 újságíró, kereskedő és magánvevő kóstolhatta meg legjobb kékfrankosokat 50 termelőtől. Legutóbb 100 évvel ezelőtt, 1914-ben volt hasonló, Közép-Európát felölelő kóstoló kékfrankosokból. Nagy örömünkre szolgál, hogy a 10 magyar termelő közül az egyik a […] Bővebben a hírről»
 • Az évtized Top 10 pincészete közé kerültünk

  2014. június 17.A 10 éves BORIGO ünnepi nagyrendezvényén a 10 év 40 legjobb pincészetének borait lehetett megízlelni, sőt a pincészetek különdíjban is részesültek. A mesterkurzus pedig soha vissza nem térő alkalmat kínált a borszeretőknek, hiszen a 10 év 10 legjobb borát lehetett kóstolni, köztük a 94 pontot elért Bock Magnifico 2006 borunkat is. A rendezvényen több kategóriában […] Bővebben a hírről»
 • Megjelent az első Bock Magazin

  2014. június 5.Lapozzon bele az első Bock Magazinba! Újdonságról számolhatunk be: a Bock33 Év alkalmából megjelentettük Magazinunk első számát! Érdekelnek a részletek? Lapozz bele online! Bővebben a hírről»
 • Megjelent az első Bock Magazin

  2014. június 5.Lapozzon bele az első Bock Magazinba! Újdonságról számolhatunk be: a Bock33 Év alkalmából megjelentettük Magazinunk első számát! Érdekelnek a részletek? Lapozz bele online!   Bővebben a hírről»
 • Bock Cuvée a 20 éves Borút Bora - eredmények a Villányi Borversenyről

  2014. április 15.A 2014-es Villányi Borversenyen ismét jól szerepeltek boraink. A Villányi Borversenyen természetesen minden villányi termelő szereti megmérettetni borait, ahol a zsűri nagy része a helyi borászokból áll. Mindig külön öröm, ha ezen a borversenyen kiemelkedő eredménnyel végzünk, főleg úgy, hogy egy Nagy arany- és hat aranyéremmel, két különdíjjal és a “20 éves Borút Bora” címmel […] Bővebben a hírről»
 • Bock Cuvée a 20 éves Borút Bora - eredmények a Villányi Borversenyről

  2014. április 15.A 2014-es Villányi Borversenyen ismét jól szerepeltek boraink. A Villányi Borversenyen természetesen minden villányi termelő szereti megmérettetni borait, ahol a zsűri nagy része a helyi borászokból áll. Mindig külön öröm, ha ezen a borversenyen kiemelkedő eredménnyel végzünk, főleg úgy, hogy egy Nagy arany- és hat aranyéremmel, két különdíjjal és a “20 éves Borút Bora” címmel […] Bővebben a hírről»
 • Bolygó Hollandi borismereti tanfolyam a Bock Pince támogatásával

  2014. március 7.A Bock Pince kiemelt támogatásával 2014. március 11-től ismét indul a Bolygó Hollandi borismereti képzés! Tudj meg mindent a szőlőfajtákról, a belőlük készült borokról és lesd el a borkészítés csínját a legjobbaktól, sőt most még egy üveg Bock Cuvée-vel is gazdagabb lehetsz, ha részt veszel a kurzuson. Jelentkezni és érdeklődni Hollandi Gábornál tudtok a gaborhollandi@gmail.com […] Bővebben a hírről»
 • Bock Cabernet Franc 2009 Magyarország csúcsborai között

  2014. március 7.Nagy sikernek örvendett és hazánk legjobb vörösborai között tartják számon a nem rég debütált Bock Cabernet Franc Fekete-hegy Selection 2009-et. Szóban forgó borunk szerepelt ugyanis a 2014-es VinCE Budapest egyik telt házas mesterkurzusán, amely a “Hungary’s Top Reds” címet viselte. A mesterkurzuson Mészáros Gabriella mutatta be a Pannon Bormíves Céh tagjai által készített nagy vörösborokat. A dűlőszelektált […] Bővebben a hírről»
 • A Bock Cuvée 2009 nyerte el az MTA bora címet 2014-ben

  2014. március 7.Felsőkategóriás vörösborok közül a Bock Cuvée 2009-et ítéltek a legjobbnak, amely egy éven keresztül viselheti az MTA Bora 2014 elismerő címet. Az eredményhirdetésre és a díjak átadására 2014. február 26-án az MTA Székházában került sor. A díjat Bock József fia, Valér vette át az Akadémiai tagoktól. A díj azért is nagy elismerés, mert a borversenyére […] Bővebben a hírről»
 • A Bock Cuvée 2009 nyerte el az MTA bora címet 2014-ben

  2014. március 7.Felsőkategóriás vörösborok közül a Bock Cuvée 2009-et ítéltek a legjobbnak, amely egy éven keresztül viselheti az MTA Bora 2014 elismerő címet. Bővebben a hírről»
 • EU Támogatás - Borászat Korszerűsítése - EMVA II

  2013. szeptember 26.Európai Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Alap: a vidéki területekbe beruházó Európa. Köszönjük a támogatást: Bővebben a hírről»
 • Bock érmek a Vinagorán

  2013. június 19.A Vinagora 2013 számokban: 6 Champion díj, 1 nagyarany, 80 aranyérem, 88 ezüstérem, 1 „nevező ország legjobb bora”, 7 „legjobb fajtabor” díj. Nagy örömünkre szolgál, hogy mi is részt vállalhattunk fent felsorolt éremesőben: Bock Cuvée 2009 – arany érem Bock Libra 2009 – arany érem Bock Capella 2009 – ezüst érem Bővebben a hírről»
 • Aranyeső májusban

  2013. június 14.Néhány héten belül több borverseny eredményeit is megtudhattuk. Örülünk, mert négy arany és egy nagyarany érem is a birtokunkba került. Orbán napi borverseny: Bock Royal 2008 – nagyarany Orbán napi borverseny: Bock Cabernet Franc 2011 – arany Orbán napi borverseny: Bock Merlot 2011 – arany XV. Országos Takarékszövetkezeti Borverseny: Bock Hárslevelű 2011 – arany Húshagyókeddi […] Bővebben a hírről»
 • ÚJRA: 14 évjárat, 9 generáció, 7 fogás, 3 szőlőfajta, 1 bor: Bock Cuvée

  2013. június 7.14 év vertikális Bock Cuvée kóstolója a Bock Óbor Étteremben: a nagy érdeklődésre való tekintettel 2013. május 23-a és május 30-a után, június 20-án újabb 7 fogásos gourmet vacsorával egybekötött vertikális Bock Cuvée kóstolót rendezünk Villányban, a Bock Óbor Étteremben. Az est során az 1991, 1994, 1995, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2006, […] Bővebben a hírről»
 • Szent György-napi Borverseny eredményei

  2013. április 29.2013. április 17-én 30. alkalommal rendezték meg Siklóson a Szent György-napi Borversenyt. Az ünnepélyes eredményhirdetésére április 26-án került sor a Siklósi várban. A versenyen indított boraink közül a Bock Olaszrizling 2012 Nagy aranyérmet, a Bock Cabernet Sauvignon 2011 aranyérmet kapott. A borok megvásárolhatók webshopunkban is. Bővebben a hírről»
 • Újabb Bock aranyéremnek örülhetünk

  2013. április 22.2013. április 13-án rendezték meg a MUN-DUS Nemzetközi Borversenyt, amelynek díjkiosztójára április 20-án került sor Dunaszerdahelyen. A rendezvényt az Európai Borlovagrend, a Barex Kft. és Dunaszerdahely Önkormányzata szervezte. A MUN-DUS Borversenyt szakmai körökben Közép-Európa egyik legrangosabb rendezvényeként emlegetik. Pincészetünk a Bock Syrah 2009–et indította, amely aranyérmet kapott. A díjnyertes Bock Syrah 2009 borunk megvásárolható webshopunkon. Bővebben a hírről»
 • Bock borkóstolók áprilisban

  2013. április 18.Áprilisban számos helyszínen (Budapesten, Dunaszerdahelyen, Sopronban és Szombathelyen) vehetnek részt vacsorával egybekötött Bock borkostolókon. Villa Rosa, Dunaszerdahely 2013. április 19-én Dunaszerdahelyen, a romantikus hangulatú Villa Rosa-ban borvacsora keretein belül élvezhetik a résztvevők a különleges nyolc fogásos vacsorát, mely mellé Bock József személyesen kínálja zamatos borait. Menü és borok Bock Hárslevelű 2011, Libamáj „szusi” Bock Chardonnay […] Bővebben a hírről»
 • Bock ezüstérem a Challenge International du Vin borversenyen

  2013. április 17.2013-ban 35. alkalommal került megrendezésre a bordeaux-i Challenge International du Vin borverseny. A magyar borászok az idei évben is szépen helytálltak, összesen 8 arany-, 12 ezüst- és 17 bronzérem került Magyarország éremtáblázatába. A Bock Cabernet Franc Fekete-hegy Selection 2009 ezüstérmet nyert, amelynek jelentőségét az is tükrözi, hogy 28 ország 4360 borát nevezték idén a versenyen. Bővebben a hírről»
 • Aranyérem a Portugieser Du Monde borversenyen

  2013. április 15.A hétvégén lezajlott az I. Portugieser Du Monde portugieser termelők és borok nemzetközi versenye és szemléje, ahol 4 ország 9 borvidékéről 64 minta érkezett, amelyeket magyar, horvát, szlovén, lengyel és chilei bírálók kóstoltak végig a Bock Pincében. A pénteki versenyen a Bock PortaGéza Selection 2012 borunkat indítottuk, amely a szombati díjkiosztón aranyérmet kapott. A szemle, […] Bővebben a hírről»
 • Aranyérmek az I. Nemzetközi Villányi Rosé Borversenyen

  2013. április 15.2013. április 10-én rendezték meg Villányban az I. Nemzetközi Villányi Rosé Borversenyt, amelyen 64 tétel indult összesen. Borászatunk a Bock Kékfrankos Rosé 2012 és Bock Rosé Cuvée 2012 borokkal nevezett a versenyre. Legnagyobb örömünkre mindkét tételünk sikeresen szerepelt, a Kékfrankos Rosé 95,33 ponttal nagyaranyérmet, míg a Rosé Cuvée 90 ponttal aranyérmet kapott. A Bock Rosé […] Bővebben a hírről»
 • Portugieser Du Monde

  2013. április 10.A Pécsi Borozó szerkesztősége a fajta háttérbeszorulása ellen küzdve második alkalommal rendezi meg Portugieser Du Monde címmel 2013. április 13-án 15.00 és 20.00 között a portugieser termelők és borok nemzetközi szemléjét. A Portugieser, különösen a villányi, országosan és nemzetközileg elismert vörösbor. Értékeit meleg éghajlatú termőhelyen mutatja meg igazán. A rendezvényt megelőző napon, nálunk a Bock […] Bővebben a hírről»
 • Nemzetközi elismerést kapott a 2009-es Ermitage

  2013. április 10.A 17. alkalommal megrendezésre került Berliner Wine Trophy-n szép eredménnyel szerepelt a Bock Ermitage 2009. A 3800 bort felvonultató nemzetközi borversenyen borászatunk legnépszerűbb vörösbora ezüstérmet kapott. Az Ermitage a villányi borvidék legszebb dűlőiből származó szőlőfajtákból készült, Cabernet gerincre épülő, Merlot, Pinot Noir, Portugieser, Kékfrankos, Syrah házasítása. Nagy tölgyfahordókban (40%) és használt barrique hordókban (60%) 12 […] Bővebben a hírről»
 • Három Bock aranyérem a 45. Villányi Borversenyen

  2013. március 22.Idén 45. alkalommal rendezték meg a ma már hagyománynak számító Villányi Borversenyt. A neves eseményt a Villányi Hegyközség elnöke, Bock József nyitotta meg. Nem volt könnyű a dolga a borbírálóknak, hiszen 73 termelő összesen 243 borát kellett a szakmai zsűrinek értékelnie. Az eredményekben volt némi meglepetés, hiszen Villány köztudottan a vörösborairól híres, mégis születtek szép […] Bővebben a hírről»
 • Bock arany és ezüst érem a Vinalies 2013 borversenyen

  2013. március 22.Lezajlott a Vinalies 2013, az idei év első komolyabb borversenye, ahol 42 ország 3424 bora mérettetett meg. A helyszín Párizs volt, ahol 19. alkalommal rendezték meg az eseményt, amelyen számos nemzetközi szakmai védnökség is tiszteletét tette. A nemzetközi versenyen összesen 8 arany és 11 ezüstérmet hoztak el a magyar borászok. Bock József borai közül aranyérmet […] Bővebben a hírről»
 • ProWein 2013

  2013. március 22.Idén, 2013. március 24-26 között kerül megrendezésre a düsseldorfi ProWein, a bor világpiacának vezető szakvására. Ötven országból több, mint 4000 kiállító vesz részt a rendezvényen, Magyarországról 19 borászat képviseli a hazai borágazatot az Agrármarketing Centrum támogatásával. A rendezvényen jelen lesz minden olyan nemzet és régió, amely aktívan szerepel a nemzetközi borkereskedelemben. Ezen kívül kiállít a […] Bővebben a hírről»
 • Borászlegendák a Nyíregyházi Borbálon

  2013. február 25.2013. március 2-án VII. alkalommal kerül megrendezésre a Nyíregyházi Borbál, ahol más borászlegendák között Bock József is borbemutatót tart. A borbál egyik központi eseménye az „Év embere a megyében 2012” díjkiosztó, ahol a múlt évi tevékenységei alapján Bige László veheti át a megtisztelő címet. A jó hangulatról Karácsony James János az LGT gitárosa, Fenyő Miklós […] Bővebben a hírről»
 • "Villány, természetesen!" a VinCE 2013-on is!

  2013. február 25.A tavalyi évhez hasonlóan 2013-ban is együtt állít ki a Villányi Borász Közösség a VinCE Budapest 2013 rendezvényen, 2013.03.08-10. között a Royal Corinthia Hotel Budapest (Erzsébet körút 43-49.) épületében. A “Villány, természetesen!” összefoglaló név alatt az alábbi 13 villányi pincészet lesz egy helyen: Bock-, Csányi-, Gere Attila-, Gere Tamás és Zsolt-, Günzer Tamás-, Heumann-, Janus-, […] Bővebben a hírről»
 • Bock Cabernet Franc az MTA Székházban

  2013. február 19.2013. február 14-én, csütörtökön, 14.00 órakor az MTA Székház Vörösmarty termében (1051 Budapest, Széchenyi István tér 9.) kihirdették a „Magyar Tudományos Akadémia Bora 2013” Országos Minősített Borverseny eredményét. A versenyen az ország összes jelentős borvidéke 57 pincészetének és borászatának 151 bora mérettette meg magát hat különböző kategóriában. Örömmel tudatjuk mindenkivel, hogy az eredményhirdetésen, felső vörös […] Bővebben a hírről»
 • Isten éltesse Grosics Gyulát

  2013. február 6.Február 4-én, Grosics Gyula 87-ik születésnapja alkalmából ünnepséget rendeztek a budavári Király Étteremben. Az aranycsapat olimpiai bajnok és világbajnoki ezüstérmes 86-szoros válogatott labdarúgóját családja, barátai mellett számtalan világ- és olimpiai bajnok sportoló és köztiszteletben álló személy – köztük Schmitt Pál – is felköszöntötte. Nagy örömünkre szolgált, hogy ezen a neves eseményen Bock borokkal koccintottak a […] Bővebben a hírről»
 • Az év borászata: Bock Pince

  2013. január 17.Hat borunk kapott helyet a Borigo 2012-es TOP 100-as listájában. Egy hónappal ezelőtt számoltunk be a Borigo 2009-es évjáratmustrájáról, ahol taroltak a vörösboraink. Nem meglepetés tehát, hogy ezen borok legtöbbje szerepel a Borigo 2012-es TOP 100-as listáján is. A száz borból a legtöbb a Bock Pincéből származik, ezzel kiérdemeltük az év borászata elismerést. Az alábbi […] Bővebben a hírről»
 • Példás nyitottság Bock-módra

  2013. január 17.Január második hetében Bock József és vendéglátó csapata tanulmányútra indult a Pécsi és a Villányi borvidéken. A villányi pincetúrán a véletlen melléjük sodorta Dlusztus Imrét, aki természetesen beszámolt a találkozásról az elitbor.hu-n. Az eredeti cikk itt olvasható » Bővebben a hírről»

Ossza meg barátaival, ismerőseivel: