Állásajánlatok

Legfrissebb állásajánlatainkért megéri követni minket: iratkozzon fel Facebook oldalunkra!

  • Karbantartó gépszerelőt keres a Bock Borászat Kft.

    2017. január 2.A Bock Borászat Kft. karbantartó, gépszerelő munkatársat keres! A Bock Borászat Kft. karbantartói, gépszerelői munkára 3-5 éves szakmai gyakorlattal rendelkező munkatársat keres.A munkakör jelentős részét a palackozó berendezések kezelése- és általános gépszerelői munkák teszik ki. Előnyt jelent: – Villány vagy körzetében lévő lakhely – Targoncavezetői tapasztalat Az önéletrajzokat 2017. január 9-ig várjuk az allas@bock.hu e-mail címre, vagy a Bock Borászat […] Bővebben az állásajánlatról»
  • A Bock Borászat kereskedelmi osztálya munkatársat keres

    2016. február 1.Küldd el fényképes önéletrajzodat az allas@bock.hu címre, a tárgyban „kereskedelem” jeligére hivatkozva 2016. február 5-ig, ha úgy érzed, hogy: vállalni tudod a villányi munkavégzést hajlandó vagy akkor is dolgozni, amikor mások már pihennek kitartó vagy, de nagyon! gyorsan tudsz reagálni az új kihívásokra az elvégzett munka minőségét tartod szem előtt, és nem a gyors eredményeket […] Bővebben az állásajánlatról»
  • Karbantartót keres a Bock Panzió Kft.

    2014. február 24.A Bock Panzió Kft. (Bock Hotel Ermitage és Óbor Étterem) karbantartó munkatársat keres! A Bock Panzió Kft. karbantartói munkára, wellness berendezések kezelésével-, épületgépészeti ismeretekkel-, és minimum 5 év szakmai gyakorlattal rendelkező munkatársat keres. Villány vagy körzetében lévő lakhely előnyt jelent. Az önéletrajzokat 2014. március 4-ig várjuk a recepcio@bock.hu e-mail címre, vagy a Bock Panzió Kft. 7773 Villány, Batthyány u. […] Bővebben az állásajánlatról»

Ossza meg barátaival, ismerőseivel: