Állásajánlatok

Legfrissebb állásajánlatainkért megéri követni minket: iratkozzon fel Facebook oldalunkra!

 • Gépszerelő karbantartót keres a Bock Borászat Kft.

  2018. július 16.A Bock Borászat Kft. gépszerelő karbantartó munkatársat keres! A Bock Borászat Kft. karbantartó gépszerelő munkatársat keres. Szakmai végzettség és tapasztalat előnyt jelent. Az önéletrajzokat 2018. július 27-ig várjuk az allas@bock.hu e-mail címre, vagy a Bock Borászat Kft. 7773 Villány, Batthyány u. 15. postai címre. Bővebben az állásajánlatról»
 • A Bock Borászat kereskedelmi osztálya munkatársat keres

  2018. július 3.A Bock Borászat Kft. kereskedelmi asszisztens munkakörbe munkatársat keres. Elvárások: Minimum középfokú végzettség jó problémamegoldó képesség önállóság, pontosság felhasználói szintű számítógépes ismeretek könnyű fizikai munkavégzésre alkalmasság Feladatok: kapcsolattartás a partnerekkel a raktár logisztikai feladataiban való aktív részvétel raktározási folyamatok dokumentálása és a vállalatirányítási rendszerben való nyomonkövetése készletek folyamatos felügyelete, heti szintű riport készítése kimenő szállítmányok […] Bővebben az állásajánlatról»
 • Gépszerelő karbantartót keres a Bock Borászat Kft.

  2018. május 22.A Bock Borászat Kft. gépszerelő karbantartó munkatársat keres palackozó üzembe! A Bock Borászat Kft. karbantartói munkára, keres munkatársat, aki a palackozó berendezések kezelésével és üzemeltetésével foglalkozna. Szakmai végzettség és a tapasztalat előnyt jelent. Az önéletrajzokat 2018. június 1-ig várjuk az allas@bock.hu e-mail címre, vagy a Bock Borászat Kft. 7773 Villány, Batthyány u. 15. postai címre. Bővebben az állásajánlatról»
 • Villamos-műszerészt és / vagy gépésztechnikust, -mérnököt keres a Bock Borászat

  2017. augusztus 3.A Bock Borászat Kft. a villányi szőlőmag feldolgozó üzemébe villamos-műszerészt és / vagy gépésztechnikust, -mérnököt  keres! A Bock Borászat Kft. villányi szőlőmag feldolgozójába 5 év szakmájában eltöltött gyakorlattal rendelkező, tapasztalt villamos-műszerészt és / vagy gépésztechnikust, -mérnököt keres! Fiatalos csapatba, nagy teherbírású, szakmáját kedvelő szakemberek jelentkezését várjuk. A fényképpel ellátott önéletrajzokat a allas@bock.hu e-mail címre várjuk 2017.08.10-ig. Bővebben az állásajánlatról»
 • Laboros munkatársat keres a Bock Borászat Kft.

  2017. június 7.A Bock Borászat Kft. laboros munkatársat keres! A Bock Borászat Kft. borász technikust vagy szőlész-borász vagy élelmiszeripari mérnököt keres elsősorban labor munkára, de feladatai közé tartozik majd a minőségbiztosítási dokumentáció vezetésére. A munkakör betöltésénél előnyt jelent, ha a pályázó rendelkezik borászati laborban szerzett tapasztalattal. Fiatalos csapatba, nagy teherbírású, szakmáját kedvelő szakemberek jelentkezését várjuk. A fényképpel […] Bővebben az állásajánlatról»
 • Karbantartó gépszerelőt keres a Bock Borászat Kft.

  2017. január 2.A Bock Borászat Kft. karbantartó, gépszerelő munkatársat keres! A Bock Borászat Kft. karbantartói, gépszerelői munkára 3-5 éves szakmai gyakorlattal rendelkező munkatársat keres.A munkakör jelentős részét a palackozó berendezések kezelése- és általános gépszerelői munkák teszik ki. Előnyt jelent: – Villány vagy körzetében lévő lakhely – Targoncavezetői tapasztalat Az önéletrajzokat 2017. január 9-ig várjuk az allas@bock.hu e-mail címre, vagy a Bock Borászat […] Bővebben az állásajánlatról»
 • A Bock Borászat kereskedelmi osztálya munkatársat keres

  2016. február 1.Küldd el fényképes önéletrajzodat az allas@bock.hu címre, a tárgyban „kereskedelem” jeligére hivatkozva 2016. február 5-ig, ha úgy érzed, hogy: vállalni tudod a villányi munkavégzést hajlandó vagy akkor is dolgozni, amikor mások már pihennek kitartó vagy, de nagyon! gyorsan tudsz reagálni az új kihívásokra az elvégzett munka minőségét tartod szem előtt, és nem a gyors eredményeket […] Bővebben az állásajánlatról»
 • Karbantartót keres a Bock Panzió Kft.

  2014. február 24.A Bock Panzió Kft. (Bock Hotel Ermitage és Óbor Étterem) karbantartó munkatársat keres! A Bock Panzió Kft. karbantartói munkára, wellness berendezések kezelésével-, épületgépészeti ismeretekkel-, és minimum 5 év szakmai gyakorlattal rendelkező munkatársat keres. Villány vagy körzetében lévő lakhely előnyt jelent. Az önéletrajzokat 2014. március 4-ig várjuk a recepcio@bock.hu e-mail címre, vagy a Bock Panzió Kft. 7773 Villány, Batthyány u. […] Bővebben az állásajánlatról»

Ossza meg barátaival, ismerőseivel: