Menü

2015-ben június 14-18. között rendezték a Vinexpo 2015 borkiállítást Bordeaux-ban. Az eseményen idén a Bock Borászat is részt vett, méghozzá nem is akármilyen apropóból…

Ahogy arról már korábban is hírt adtunk, a Bock Libra 2011 különleges elismerésben részesült a 2015-ös bordeaux-i Les Citadelles du Vin nemzetközi borversenyen. A FIJEV (International Federation of Wine and Spirits Journalists and Writers – Bor és Párlat Újságírók és Szakírók Nemzetközi Szövetsége) által külön díjazott legjobb magyar vörösbor címet hódította el. A különleges elismerést személyesen Bock Valér vette Bordeaux-ban a Vinexpo előestéjén.

Valér útja azonban nem ért véget itt, hiszen az már korábban kiderült, hogy a Bock Cuvée 2011 nagy aranyérmet nyert a Concours Mondial de Bruxelles borversenyen. Jutalmul meghívtak bennünket az Vinexpo 2015-re, hogy június 15-én bemutathassuk borunkat mind a francia, mind a nemzetközi borértő közönségnek.
A visszajelzések mind a szakmai, mind a borkedvelő közönség részéről nagyon elismerőek voltak, mindkét borral kapcsolatban.
Nagy örömünkre szolgált, hogy sikerült megmutatni magunkat a világ egyik legnagyobb boros eseményén!

megosztás Ossza meg barátaival, ismerőseivel: