ÚJRA: 14 évjárat, 9 generáció, 7 fogás, 3 szőlőfajta, 1 bor: Bock Cuvée

Megjelent2013. június 7.

14 év vertikális Bock Cuvée kóstolója a Bock Óbor Étteremben: a nagy érdeklődésre való tekintettel 2013. május 23-a és május 30-a után, június 20-án újabb 7 fogásos gourmet vacsorával egybekötött vertikális Bock Cuvée kóstolót rendezünk Villányban, a Bock Óbor Étteremben.

Az est során az 1991, 1994, 1995, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2006, 2007, 2008 és 2009-es Bock Cuvée-k kerülnek kóstoltatásra.

Jegyek

A részvételi díj 25.000 Ft/fő, amely a 7 fogásos gourmet menüt és a borokat is magában foglalja. Jegyek korlátozott számban, kizárólag elővételben igényelhetők.

Bock József vallomása a Bock Cuvée-ről

“A Bock Cuvée a pince zászlós bora, mely egy bordeaux-i típusú házasítás: Cabernet Sauvignon (60%), Cabernet Franc (30%) és Merlot (10%). 1991 óta készítem, a legjobb dűlők és hordók válogatásaként. Születése óta legtöbb évjárat aranyérmes, champion díjas lett különböző nemzetközi borversenyeken. Íze és zamata mindig a saját szájízemet tükrözi. Élvezem benne a Cabernet Sauvignon markánsságát, a Cabernet Franc kerek és vastag tanninjait, a Merlot finomságát.”

Menü és borok

  • Aperitif: Bock Fanni Gyöngyöző bor 2011
  • Vendégváró: Tavaszi tisztító csalán cappuccino bundáskifli spízzel (Bock Olaszrizling 2012)
  • I. Előétel: Pácolt hideg libamáj Göntéri gyönggyel, bébisalátával (Bock Hárslevelű 2012)
  • II. Előétel: Szóló spárga medvehagyma krémmel, Bock sonkával (Bock PortaGéza 2012)
  • Bock Cuvée kóstoló: 2009, 2008, 2007, 2006
  • I. Főétel : Sült mangalicapofa vargányával, spenótos, medvehagymás burgonyapürével
  • II. Főétel: Rozmaringos báránybordák fűszeres házi spagettivel
  • Bock Cuvée kóstoló: 2003,2002,2001
  • III. Főétel: Szarvas mini steak zöldfűszer kéregben, bogyós gyümölcsökkel, petrezselymes rózsaborsos újburgonyával (Bock Cuvée 2000)
  • Sajtok: Holland gomolyasajt, Brie sajt
  • Bock Cuvée kóstoló: 1999, 1998, 1997
  • I. Desszert: Borkőpehely akácvirággal
  • Bock Cuvée kóstoló: 1995, 1994, 1991
  • II. Desszert: Marcipános csokoládétorta eperrel (Bock Marcell Pezsgő 2009)

A menüben változtatás jogát fenntartjuk!

Ossza meg barátaival, ismerőseivel: